КМ. «Динамо» (Київ) – «Динамо» (Тбілісі) – 2:0. Звіт про матч

КМ. «Динамо» (Київ) – «Динамо» (Тбілісі) – 2:0. Звіт про матч

З перших хвилин «біло-сині» взяли ініціативу до своїх рук, накочуючи атаки на ворота суперника. Буяльський пробив із центра штрафного майданчика, але воротар парирував, Вербич виходив віч-на-віч із голкіпером, але після удару Беньяміна м’яч пролетів поруч зі стійкою. Тбілісці спробували відсунути гру від своїх воріт і організували кілька хороших нагод, але надійно діяв у рамці Бущан.

Нарешті, на 23-й хвилині рахунок у грі було відкрито. Шепелєв заробив кутовий, Дуелунд виконав подачу до штрафного майданчика, Попов вистрибнув вище за всіх та головою переправив сферу на дальню стійку, яку замкнув Кендзьора.

За кілька хвилин подвоювати перевагу міг Дуелунд, але його удару з лінії штрафного майданчика забракло точності, а Русину в останній момент пробити з володінь суперника завадив захисник. Утім, Назарій таки досяг свого після перерви – ніхто не завадив нападнику вдало замкнути головою навіс Буяльського з правого флангу.

У подальшому кияни не зупинялися, продовжуючи шукати щастя біля володінь суперника, однак м’яч уперто не хотів знову залітати до чужих воріт. Натомість наприкінці гри тбілісці мали нагоду скоротити відставання, однак Бущан у блискучому стилі парирував удар Кухіанідзе з пенальті.

У підсумку 2:0 – «біло-сині» завершують другий тренувальний збір у Туреччині впевненою перемогою й уже завтра повертаються до Києва, де на клубній базі продовжать підготовку до календарного матчу чемпіонату України проти полтавської «Ворскли», що відбудеться 22 лютого.

Контрольний матч

«Динамо» (Київ, Україна) – «Динамо» (Тбілісі, Грузія) – 2:0

«Динамо» (Київ): Бущан – Кендзьора, Попов, Шабанов, Миколенко (Піварич, 59) – Сидорчук (Кадірі, 83), Шепелєв (Андрієвський, 83), Буяльський (Караваєв, 71), Дуелунд (Шапаренко, 79), Вербич (де Пена, 76) – Русин (Соль, 79).

Запасні: Бойко, Андрієвський, Кадірі.

«Динамо» (Тбілісі): Квасхвадзе, Кобоурі, Сандохадзе, Кімадзе, Гбеньон, Трубочкін, Папава, Куція, Нінуа, Пангол, Оршула.

Запасні: Пералес, Іашвілі, Каландадзе, Лочошвілі, Кардава, Кухіанідзе, Зарія, Меквабішвілі, Пернамбуко, Бугрідзе, Ахвледіані.

Голи: Кендзьора (24), Русин (53).

Нереалізований пенальті: Кухіанідзе (86).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер