КМ. «Динамо» – «Тобол» – 2:4. Звіт про матч

КМ. «Динамо» – «Тобол» – 2:4. Звіт про матч

Тренерський штаб «біло-синіх», порівняно з учорашнім спарингом із БАТЕ (1:1), удався до значної ротації, зокрема надавши ігрову практику футболістам дублюючого складу. Поряд із Кучеруком, Сиротою, Романчуком та Сухоручком, які вже грали в товариських матчах за першу команду, уперше шанс проявити себе отримав і правий захисник Денис Кузик.

Перший тайм пройшов за переваги нашої команди. Хоч ініціативою більше володіли суперники, моменти виникали саме біля їхніх воріт. І якщо удар Піварича з гострого кута воротар парирував, то після удару головою Соля, який замикав навіс де Пени з кутового, вдіяти вже нічого не зміг.

Динамівці продовжували тиснути на ворота «Тобола». З дальньої дистанції воротаря перевіряв Дуелунд, кілька разів Соль був близький до того, щоб забити другий м'яч. Але вдалося це зробити данському легіонеру – після подачі з кутового воротар вибив м'яча, але захисники не змогли завадити Міккелю все ж спрямувати м'яч у ворота та подвоїти рахунок.

Здавалося, що «біло-сині» повністю контролюють гру, але буквально перед самою перервою арбітр призначив пенальті, угледівши порушення правил у штрафному майданчику «Динамо», який упевнено реалізував Нургалієв, а незабаром після поновлення гри Мужиков відправив м'яча у ворота після пасу Канкави (того самого, який, виступаючи за «Дніпро», у матчі з «Динамо» фактично врятував життя Олегу Гусєву).

Підопічні Олексія Михайличенка спробували перехопити ініціативу, створюючи моменти переважно після стандартних положень, але отримали два разючих уколи від суперника. Спочатку «Тобол» організував контратаку правим флангом, і після навісу до штрафного майданчика точно головою пробив Муртазаєв, а потім Аветісян скористався помилкою динамівської захисту та переграв Бущана.

У динамівців були моменти, щоб відігратися, але двічі арбітр не зараховував голи Соля, фіксуючи у нападника положення поза грою, Кадірі здалеку пробив неточно, спроби де Пени пробити воротаря зі «стандартів» завершувалися невдачею, а Андрієвський із кількох метрів примудрився влучити в голкіпера.

У підсумку, 2:4 – перша поразка «Динамо» на заключному зборі в Белеку. Попереду у «біло-синіх» в суботу, 15 лютого, спаринг із тбіліським «Динамо», яким для підопічних Олексія Михайличенка завершиться зимовий підготовчий період.

Контрольний матч

12.02.2020. Туреччина, м Белек, поле «Titanic Mardan Stadium»

«Динамо» – «Тобол» – 2:4 (2:1)

«Динамо»: Кучерук (Бущан, 46), Піварич (к), Сирота, Романчук, Кузик (Караваєв, 69), Андрієвський, Дуелунд (Шапаренко, 46), де Пена, Кадірі, Сухоручко (Сидорчук, 71), Соль.

«Тобол» (стартовий склад): Шацький, Канкава, Себа, Турсінбай, Квеквескірі, Валіуллін, Езе, Ерланов, Мірошниченко, Нургалієв (к), Мужиков.

Голи: Соль (12), Дуелунд (39) – Нургалієв (44), Мужиков (47), Муртазаєв (57), Аветісян (72).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер