КМ. «Динамо» U21 - ФК «МФМ» (Нігерія) – 2:0. Звіт про матч

КМ. «Динамо» U21 - ФК «МФМ» (Нігерія) – 2:0. Звіт про матч

У вівторок, 2 лютого, підопічні Юрія Мороза провели перший контрольний матч проти нігерійського ФК «МФМ».

Відзначимо, що гру відвідали колишній головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич та його асистент Максим Шацьких, а також тренери молодіжної та юнацьких збірних України Олександр Петраков, Володимир Єзерський, Олександр Мелащенко та Василь Кардаш.

Динамівці з перших хвилин узяли ініціативу у свої руки, розпочали гру активно та вже до 15-ї хвилини забезпечили собі комфортну перевагу в рахунку, яка складала два забиті м’ячі. Спочатку внаслідок багатоходової комбінації м’яч отримав Надольський, віддав далі вперед на Вівчаренка, Костянтин зліва прострелив точно на Назара Волошина, який опинився вільним на дальній стійці та з кількох метрів спокійно в дотик спрямував м’яч у сітку – 1:0.

Хорошого удару в площину воріт завдавав Завгородній, але воротар нігерійців упорався, зробивши сейв. А на 15-й хвилині відзначився Вікентій Волошин. Він разом із партнером поборовся за м’яч у штрафному майданчику, скориставшись непорозумінням у захисті суперника, і метрів із 12-ти подвоїв рахунок.

Після цього суперник на певний час перевів гру на половину поля динамівців, виконавши кілька кутових. Двічі рятувати свою команду довелося Моргуну, спочатку нейтралізуючи небезпечний вихід суперника до його воріт, а згодом кулаком вибиваючи м’яч з-під поперечини на кутовий. Але це були лише епізоди, адже основну частину часу гра проходила під диктовку нашої команди – небезпечні моменти за участі обох Волошиних, Ваната, Горбача та Єфименка регулярно виникали біля воріт «МФМ».

У другому таймі малюнок гри майже не змінився: динамівці більше атакували, а футболісти «МФМ» - захищалися. Кияни проводили небезпечні атаки, але до завершального удару справа не доходила. Назар Волошин головою добре замикав дальню стійку, але воротар зміг у стрибку перевести м’яч з-під поперечини на кутовий.

Утім, з часом нігерійці вирівняли гру та в кількох моментах завдали певних проблем захисту та воротарю динамівців. Проте наша команда діяла надійно та впоралася з небезпекою. Що стосується ситуації біля чужих воріт, то динамівці, хоча часто і наближалися до володінь суперника, далі штрафного майданчика справа не йшла.

Зазначимо, що на 72-й хвилині Вікентій Волошин отримав другу жовту картку та був вилучений з поля. Але за правилами товариських матчів за домовленістю обох команд його замінив інший футболіст, тож наша команда не залишилася в меншості. У час, що залишився до фінального свистка, на полі було багато боротьби та порушень правил. Ініціативою більше володіли нігерійці, але у вигідних і перспективних позиціях не могли як слід розпорядитися м’ячем. Тож до кінця матчу рахунок більше не змінювався.

«Динамо» U21 (Київ) – «МФМ» (Нігерія) – 2:0 (2:0)

«Динамо»: Моргун, Вівчаренко, Опанасенко (Хондак, 46), Біловар (Кузик, 67), Скорко (Матусевич, 76), Михайленко (Хацкевич, 83), Завгородній (Єфименко, 46), Надольський (Тлумак, 46), В. Волошин (Уваров, 74), Н. Волошин (Михайлів, 62), Ванат (Горбач, 64).

Голи: Н. Волошин (6), В. Волошин (15)

Вилучений: В. Волошин (72, друге попередження).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер