КМ. «Динамо» – збірна Йорданії – 0:0. Звіт про матч

КМ. «Динамо» – збірна Йорданії – 0:0. Звіт про матч

Як і попередні контрольні матчі киян із варшавською “Легією” (0:2) та солігорським “Шахтарем” (2:0), сьогоднішня зустріч проходила на стадіоні The Sevens у Дубаї. Гра з йорданцями, яких очолює бельгійський фахівець Вітал Боркелманс, вийшла бойовою та непоступливою: наші суперники досить жорстко зустрічали динамівців і вступали в єдиноборства.

Кияни розпочали матч інтенсивно та вже на стартових хвилинах створили кілька можливостей біля воріт Аль-Фахурі, проте ні простріл Миколенка, ані розіграш кутового раннього успіху не принесли. 

Не відсиджувалися на своїй половині поля й гравці збірної Йорданії, час від часу турбуючи наших захисників і Георгія Бущана. Після третини першого тайму атакувальні випади йорданців ставали все більш упевненими, що вилилося в гольовий момент біля воріт “Динамо” - форвард Хамза Аль-Дардур обійшов оборонців і пробив повз Бущана, однак в останній момент Миколенко встиг винести м’яч із лінії воріт. 

У першій половині зустрічі наші суперники мали ще щонайменше два удари в площину воріт “Динамо”, однак у першому випадку постріл Ерсана парирував Бущан, а у другому спробу Ратеба заблокував Кендзьора.

Динамівці, у свою чергу, могли вийти вперед наприкінці першого тайму, коли на завершальній стадії перспективної атаки Родрігес не зміг виграти повітря та скористатися навісом на себе.

Відповідь Йорданії не забарилася: Бущану довелося в підкаті вибивати м’яч із-під ніг Ратеба, який самотужки виходив на наші ворота.

А перший гольовий шанс після перерви створив уже Міккель Дуелунд - після його удару головою м’яч влучив у поперечину. До слова, Мірча Луческу в перерві змінив більшу частину складу “Динамо”: на полі лишилися лише Миколенко, Кендзьора, Буяльський та Сидорчук. Майже всі з них були замінені протягом тайму, повністю поєдинок провів тільки Миколенко.

У другій частині матчу динамівці були значно більше націленими на ворота суперників, при цьому зіткнулися й із проблемами позаду - йорданці не дозволили Бойку сумувати, Денис кілька разів рятував ворота “Динамо” після випадів суперників.

Фінальні хвилини залишилися за підопічними Мірчі Луческу: динамівці навісами прагнули доставити м’яч до Бєсєдіна, а удар Лєднєва зі стандарту прийняла на себе стінка.

У підсумку - безгольова нічия перед поверненням до Києва.

Контрольний матч

24.01.2021. Стадіон The Sevens, Дубаї, ОАЕ

“Динамо” (Київ) - збірна Йорданії - 0:0

“Динамо” (1-й тайм): Бущан, Миколенко, Сирота, Забарний, Кендзьора, Сидорчук, Шепелєв, Буяльський, де Пена, Родрігес, Супряга.

“Динамо” (2-й тайм): Бойко, Кендзьора (Сідклей, 64), Попов, Шабанов, Миколенко, Сидорчук (Ванат, 64), Шапаренко, Буяльський (Лєднєв, 75), Караваєв, Дуелунд, Бєсєдін.

Збірна Йорданії (стартовий склад): Аль-Фахурі, Аль-Араб, Хаттаб, Аль-Дмейрі, Шелбайє, Аль-Равабдех, Хайраллах, Ратеб, Абу Зурайк, Ерсан, Аль-Дардур. 

Попередження: Сидорчук (55) - Хаттаб (21).

Вилучення: Аль-Араб (90+1).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер