КМ. «Gloria Cup». «Динамо» — «Хайдук» (Спліт) — 0:1. Звіт про матч

КМ. «Gloria Cup». «Динамо» — «Хайдук» (Спліт) — 0:1. Звіт про матч

«Біло-сині» в рамках турніру «Gloria Cup» зустрілися з «Хайдуком» зі Спліта. Відзначимо, що обидві команди обіграли «Вардар» із Північної Македонії, і в очному протистоянні вирішували, хто стане володарем головного призу змагань.

Динамівці з перших хвилин не побігли на ворота суперника. Більше того, перші моменти почали виникати біля володінь Бущана. Спочатку Бассель намагався закрутити м’яча у ворота зі штрафного з лівого флангу, але наш голкіпер зіграв надійно. На 20-й хвилині арбітр і взагалі призначив пенальті за фол Шабанова, до позначки підійшов капітан «Хайдука» Цакташ та вирішив підсікти м’яча під поперечину, але воротар «біло-синіх» не став гадати, залишившись на місці, та парирував удар.

Лише після цього нагоди відзначитися з’явилися й у «Динамо». Дальнім пострілом потурбував воротаря суперників Сидорчук, Попов, замикаючи навіс де Пени з лівого флангу, пробив головою повз ворота. Біля володінь Бущана також було неспокійно, зокрема, після того, як Крекович втік від Попова, відгукнувшись на передачу врозріз від партнера, але з меж штрафного майданчика пробив вище воріт.

Найреальнішу же нагоду відзначитися в першому таймі змарнував Цитаїшвілі. Після прострілу Миколенка з лівого флангу Русин пропустив м’яча на дальню стійку, де був абсолютно вільний Георгій. Він прийняв м’яч та пробив із меж воротарського майданчика, але голкіпер мужньо кинувся під удар та ліквідував загрозу.

Після перерви у «Динамо» не було особливих моментів, аби забити гол. А от суперник мав кілька нагод, аби відкрити рахунок, але Бущан надійно діяв у рамці, парирувавши кілька ударів із середньої та дальньої відстані. Здавалося, що матч так і завершиться нульовою нічиєю, яка, відповідно до регламенту, робила володарем трофею нашу команду за кращою різницею м’ячів, але подача кутового на останній хвилині біля воріт «Динамо» завершилася точним ударом Радича головою.

У підсумку, мінімальна поразка киян, яка стала першою для «біло-синіх» на підготовчому зборі.

Контрольний матч

24.01.2020. Белек (Туреччина), Gloria Sports Arena Belek

«Динамо» (Київ) — «Хайдук» (Спліт) — 0:1 (0:0)

«Динамо» (1 тайм): 1. Бущан – 94. Кендзьора, 4. Попов, 30. Шабанов, 16. Миколенко – 5. Сидорчук, 8. Шепелєв, 10. Шапаренко, 14. де Пена, 11. Цитаїшвілі – 43. Русин.

«Динамо» (2 тайм): 1. Бущан — 17. Вівчаренко, 44. Кадар, 34. Сирота, 20. Караваєв – 29. Буяльський, 6. Кадірі, 19. Забарний, 23. Піварич, 99. Дуелунд – 9. Соль.

«Хайдук» (стартовий склад): 70. Посавец, 5. Хамза, 7. Крекович, 9. Яколіш, 10. Цакташ, 11. Едуок, 17. Юранович, 29. Вучур, 34. Ісмаїлі, 55. Радич, 93. Бассель.

Запасні: 13. Блажевич, 6. Неясмич, 19. Делич, 20. Благаїч, 21. Жайро, 24. Юрич, 31. Дольчек, Чоліна, 47. Тахірай, 77. Деллова, 91. Теклич.

Гол: Радич (90).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер