КМ. «Gloria Cup». «Динамо» — «Вардар» (Скоп'є) — 4:0. Звіт про матч

КМ. «Gloria Cup». «Динамо» — «Вардар» (Скоп'є) — 4:0. Звіт про матч

«Біло-сині» в рамках турніру «Gloria Cup» зустрілися з «Вардаром» (Північна Македонія). Відзначимо, що в турнірі також бере участь хорватський клуб «Хайдук». Хорвати у своєму матчі обіграли «Вардар» - 3:1 і завтра зустрінуться з киянами.

З перших хвилин динамівці розпочали гру активно і досить швидко забезпечили собі комфортну перевагу у два м’ячі. Уже на 5-й хвилині Піварич зліва прострілив у центр штрафного майданчика, Буяльський прийняв м'яч, підробив його собі під ліву ногу і пробив між ніг Новаку точно в правий від себе кут воріт. А вже за дві хвилини починання партнера продовжив Сидорчук. Динамівці виконали кілька поспіль досить небезпечних кутових біля воріт «Вардара». Нарешті, після навісу Піварича м'яч відлетів на правий кут штрафного майданчика, звідки Сидорчук зльоту сильним ударом послав м'яч точно в дальній кут. У цей час скупчення футболістів у штрафному майданчику затулило панораму голкіперу македонців, тому зреагувати на удар він як слід не зміг.

Ще за пару хвилин підопічні Олексія Михайличенка були досить близькими і до третього взяття воріт, коли Буяльський закинув м’яч до штрафного майданчика на Сидорчука, той у дотик відпасував лівіше на Піварича, але Йосип буквально з пари метрів примудрився пробити над поперечиною, змусивши схопитися за голову всіх динамівських уболівальників.

Утім, наша команда продовжувала вести гру під свою диктовку. Двічі хороші моменти мав Кадірі, але в першому випадку м’яч пролетів поруч зі стійкою, а в другому з ударом Мохаммеда впорався воротар. До великого динамівці довели рахунок, щойно спливли перші півгодини гри. Караваєв прострілив справа, Буяльський пропустив м’яч на Дуелунда, який метрів із 13 по центру потужно пробив прямісінько під поперечину. Було помітно, що гра киянам давалася, наша команда діяла легко і невимушено.

Футболісти, які вийшли на поле в другому таймі, підтримали запропонований партнерами темп гри та зберегли необхідну динаміку. Підтвердження тому – хороші моменти Шапаренка (двічі), де Пени та Цитаїшвілі, але щоразу не вистачало зовсім трохи: або нашим футболістам дещо бракувало влучності, або надійно і самовіддано діяли захисники і воротар суперника.

У другому таймі македонці зосередилися на захисті, тому моментів біля воріт Нещерета майже не виникало. Але і динамівці реальних загроз володінням «Вардара» не створювали. Варто лише відзначити хіба що спроби де Пени та Цитаїшвілі. Але незадовго до фінального свистка українці отримали чудову нагоду ще збільшити рахунок. Після зіткнення у штрафному майданчику македонців Русина із суперником арбітр призначив пенальті. Вирок чітко реалізував сам постраждалий, установивши остаточний рахунок. Воротар напрямок польоту м’яча вгадав, але дотягнутися до нього не зміг – 4:0.

Відзначимо, що свій наступний матч на навчально-тренувальному зборі в Туреччині «Динамо» проведе вже завтра, 24-го січня, проти хорватського «Хайдука». Він також відбудеться в рамках турніру «Gloria Cup». Поєдинок пройде на полі Gloria Sports Arena Belek та розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Контрольний матч

23.01.2020. Белек (Туреччина), Gloria Sports Arena Belek

«Динамо» (Київ)  «Вардар» (Скоп’є, Північна Македонія) — 4:0 (3:0)

«Динамо» (1 тайм): 1. Бущан — 20. Караваєв, 19. Забарний, 44. Кадар, 17. Вівчаренко — 5. Сидорчук (К) , 6. Кадірі, 99. Дуелунд, 23. Піварич, 29. Буяльський — 9. Соль.

«Динамо» (2 тайм): 35. Нещерет — 30. Шабанов (К), 4. Попов, 16. Миколенко, 94. Кендзьора - 18. Андрієвський, 8. Шепелєв, 10. Шапаренко, 14. Де Пена, 11. Цитаїшвілі — 43. Русин.

«Вардар» (стартовий склад): 90. Гачевскі, 2. Тошевскі, 5. Найдовскі, 21. Новак, 8. Мічевскі, 34. Адем Алі, 77. Брдаровскі, 6. Леовігілдо, 10. Аврамовскі, 11. Цветановскі, 7. Джемаль Ібіши.

Запасні: 25. Ілікж, 24. Попзлатанов, 48. Фітор, 9. Колевскі, 22. Велковскі, 52. Петейчук, 19. Омерагікж, 32. Младеновскі, 14. Наумчевскі, 20. Дімоскі, 50. Ігнатов, 16. Журковскі, Величковіч, Траяновскі, Крстевскі.

Голи: Буяльський (5), Сидорчук (7), Дуелунд (30), Русин (87, з пен.).

Попередження: Шапаренко (55), Шабанов (76) – Найдовскі (63).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер