КНТЕУ – володар Кубка Києва серед студентських команд

КНТЕУ – володар Кубка Києва серед студентських команд

Традиційно для останніх років, вирішальний матч відбувся на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського, зібравши на трибунах значні групи підтримки команд – «Меркурія», який представляє Київський національний торгівельно-економічний університет (КНТЕУ), та Київського національного економічного університету (КНЕУ) імені Вадима Гетьмана.

Долю матчу, який пройшов у захоплюючій боротьбі, в якій не хотіла поступатися жодна з команд, вирішили два голи, які провели футболісти «Меркурія» в кожному з таймів: перед самою перервою вони реалізували пенальті, а після поновлення гри скористалися з непорозуміння серед захисників суперника під час подачі з кутового.

У підсумку, футболісти КНТЕУ утретє поспіль стали володарями Кубка Києва. Красень-кубок вони отримали з рук почесних гостей, серед яких був голова Громадської організації «Ветерани «Динамо» Київ» Володимир Мунтян, президент Фан-клубу «Динамо» (Київ) Сергій Михайленко, президент Футбольної студентської асоціації міста Києва Вадим Місюра та багато інших.

* фото А. Куцана

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер