КНУ ім. Шевченко тепер у футболці «Динамо»

КНУ ім. Шевченко тепер у футболці «Динамо»

Незважаючи на важкий графік ігор та поточну підготовку до найближчих поєдинків із «Оболонню» в чемпіонаті України та «Сток Сіті» у Лізі Європи, футболісти «Динамо» не забувають про своїх уболівальників.

Цього разу динамівці в особі Олександра Шовковського, Андрія Ярмоленка та Максима Коваля зустрілися зі студентами Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. Зустріч пройшла в актовому залі головного корпусу закладу, де не було де яблуку впасти – люди стояли навіть у проходах. І це незважаючи на те, що футболісти затрималися в дорозі через інтенсивний трафік у центрі міста.

Традиційно для подібних заходів, питання футболістам ставилися найрізноманітніші – від футбольних, що, в принципі, логічно, до прохання висловитися про жіночу красу. Обговорювалися шанси збірної України на Євро-2012, забобони футболістів, ставлення до вболівальників «ультрас» і т.д. Були й доволі каверзні питання, але динамівці жодне не залишили без уваги, задовольнивши зацікавленість кожного. Загалом спілкування в рамках «питання-відповідь» тривало близько години. Більше за інших «під обстрілом» опинявся на правах капітана команди Шовковський, утім, Ярмоленко та Коваль також без уваги не залишилися. На завершення кожен із футболістів обрав по одному найкращому питання, вручивши тим, хто їх ставив, по м’ячу з автографами всіх динамівців.

Звичайно, були і обопільні подарунків. Так, голова студентського парламенту отримав із рук Олександра Шовковського клубну футболку «Динамо» з номером «12» на спині й написом «КНУ ім. Тараса Шевченка». Студенти в боргу не залишилися, і вручили динамівцям студентський квиток збільшених розмірів із клубним логотипом на місці фотографії.

А потім футболістам довелося витримати так званий другий тайм. Обступивши хлопців кожного окремо й усіх разом, студенти отримали клубні журнали, плакати із зображенням гравців «Динамо», на яких Шовковський, Ярмоленко та Коваль залишали автографи та фотографувалися з бажаючими. Загалом, задоволення отримали всі – і учасники заходу, і його глядачі.

Андрій ЯРМОЛЕНКО, півзахисник «Динамо»:


- Отримавши пропозицію приїхати на цю зустріч, я відразу погодився. Люблю спілкуватися з людьми, тим паче тут були всі мої однолітки, і мені справді цікава їхня думка. Спочатку гадав, що сьогодні збереться десь п’ятдесят людей, але коли побачив повний зал – чесно кажучи, навіть трохи збентежився. Чого не скажеш про каверзні питання, які лунали сьогодні. Якщо людина зацікавлена, я із задоволенням відповім на будь-яке питання. По спілкуванню з хлопцями було видно, що вони вболівають за «Динамо», і це дуже приємно. Хотілося б запросити усіх хлопців на стадіон на матчі «Динамо», а ми будемо намагатися радувати їх своєю грою.

Фотогалерея зустрічі гравців зі студентами

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер