Колишні динамівці в Латинській Америці. Як вони?

Колишні динамівці в Латинській Америці. Як вони?

У 2013-му році, після завершення терміну оренди у французькому «Евіані», 30-річний гравець оборони Бетао повернувся до Бразилії та підписав контракт із «Понте Прета». У минулому сезоні він узяв участь у чемпіонаті в сімох матчах своєї команди, яка не втрималася в еліті та понизилася у класі, виступаючи зараз у Серії Б.

Захисник Леандро Алмейда зараз грає на батьківщині в «Куритибі». У минулому сезоні він провів у чемпіонаті Бразилії 26 матчів, а в нинішньому в клубі, який доволі погано виступає (19-е місце, поки жодної перемоги), зіграв у всіх сімох поєдинках поточної першості.

33-х річний Родріго (на верхньому фото другий праворуч), вартість якого за оцінкою порталу transfermarkt становить зараз скромні 150,000 євро, в 2013-му році захищав кольори клубу «Гойяс», провівши за нього 33 матчі та забивши чотири голи. У цьому сезоні він перейшов до «Васку да Гаму», яка переживає не найкращі часи й посідає 8-е місце в бразильській Серії Б.

У тому ж «Васку» провів в оренді сезон 2013-го року нападник Андре. Грав він доволі непогано, оскільки спромігся забити 12-ть голів у 27-ми поєдинках. У нинішньому сезоні він уже виступає в Серії А за «Атлетико Мінейро». Провів він у поточному чемпіонаті шість матчів та забив три голи. До речі, його партнером в атаці є ще один екс-динамівець Гільєрме, який поки зіграв чотири зустрічі, але не має ще у своєму доробку забитих м'ячів.

33-хрічний Карлос Корреа, записавши у свій реєстр 30 матчів та забивши один гол за підсумками сезону 2013-року, разом із «Португезою» вилетів до Серії С. Грає він там і зараз, щоправда, вже у клубі «Форталеза».

30-річний форвард Клебер із 2011 року виступає за «Греміо» й є зараз одноклубником орендованого динамівця Дуду. Поки в цьому році він не зіграв жодного матчу в бразильській Серії А, за клуб, який іде у цьому змаганні на 4-му місці.

Переїдемо тепер до Колумбії та згадаємо про Хосе Морено та Харрисона Отальваро. Перший, якому вже 32 роки, після «Динамо» пограв в Аргентині («Індепендьєнте»), Румунії («Стяуа») та навіть США («Нью Інгланд Революшн»), а зараз виступає вдома за клуб «Ла Ікидад». Другий із 2010 року грає за «Мільонаріос», провівши за цю команду більше сотні матчів.

Тепер переїдемо до Аргентини, де ще не втомився від футболу 32-хрічний Роберто Нанні. Повернувшись у 2008-му році на батьківщину, він підписав контракт із «Велес Сарсфілд», після чого поїхав до Парагваю й доволі добре зарекомендував себе в «Серро Портеньо», забивши у 100 матчах за цей клуб 39 голів. Зараз Нанні знову повернувся додому та грає за згадуваний «Велес».

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер