Колекційний DVD: Історія успіху Андрія Шевченка

Колекційний DVD: Історія успіху Андрія Шевченка

"Динамо Київ ТБ" спільно з Інтернет-магазином ФК "Динамо" Київ представляють колекційне DVD-видання фільму «АНДРІЙ ШЕВЧЕНКО "ДИНАМО КИЇВ" – НАЗАВЖДИ!». Віддані вболівальники зможуть прослідкувати шлях улюбленого футболіста від перспективного гравця київського "Динамо" до визнаної зірки світового футболу. Нескінченна робота над собою, тривалі роки тренувань, співпраця з найкращими світовими тренерами і гра в найсильніших європейських клубах зробили його кумиром мільйонів і допомогли досягти вершин спортивного Олімпу.

Із часів першого забитого м'яча 18-річного Андрія Шевченка за команду "Динамо" (Київ) минуло 15 років запаморочливої спортивної кар'єри. Сьогодні він знову з подвоєним ентузіазмом грає за улюблений клуб. "Я дійсно надзвичайно задоволений, що повернувся до рідного клубу. Десять років мого життя пройшли в різних країнах Європи, і прийшов час повернутися додому, щоб ще раз порадувати вболівальників "Динамо" й усієї України", - не втомлюється повторювати футболіст про своє повернення. Захоплено вторять йому головний тренер команди Валерій Газзаєв і президент "Динамо" (Київ) Ігор Суркіс, стверджуючи, що повернувся не просто Шевченко-футболіст, а символ "Динамо" й Герой України.

Фільм розповість глядачам про найбільш цікаві й успішні матчі видатного футболіста, продемонструє найбільш яскраві моменти на ігровому полі й у житті і спробує розкрити секрет неймовірного успіху українського гравця.

Видавець і дистриб’ютор DVD "Андрій Шевченко – Динамо Київ назавжди!" – компанія Moon Records. Запитуйте диск із 7.11.2009 у магазинах Вашого міста, а також замовляйте його прямо зараз в Інтернет-магазині ФК "Динамо" Київ.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер