«Колос» – «Динамо»: ситуація з дискваліфікаціями

«Колос» – «Динамо»: ситуація з дискваліфікаціями

У матчі 28-го туру VBET Ліги «Динамо» зіграє з «Колосом». Матч відбудеться у середу, 24 травня, на стадіоні «Колос» у Ковалівці, що в Київській області, початок – о 13:00.

На майбутній поєдинок у складі нашої команди дискваліфікований Владислав Ванат. Динамівський нападник був відсторонений Контрольно-дисциплінарним комітетом УАФ на три матчі й у нинішньому сезоні більше не зіграє.

А ще серед динамівців відразу семеро гравців, яким потрібно діяти обережно в майбутній грі, – під загрозою дискваліфікації півзахисник Сергій Сидорчук, у якого сім попереджень, а також захисники Костянтин Вівчаренко, Олександр Сирота, півзахисники Джастін Лонвейк, Володимир Шепелєв, Владислав Кабаєв та Беніто, у доробку яких по три жовті картки в нинішньому сезоні чемпіонату України.

Що стосується наших суперників, то у складі «Колоса» не зможе взяти участь через дискваліфікацію півзахисник Вадим Мілько (25 матчів, 4 забитих м’ячі та 8 попереджень у нинішньому сезоні). Серед тих, хто перебуває під загрозою пропустити наступний матч своєї команди, перебувають півзахисники Павло Оріховський та Андрій Богданов, у яких по сім попереджень, а також захисники Олександр Чорноморець, Євген Новак, Владислав Ємець, півзахисники Сергій Болбат та Сергій Мякушко, які мають у своєму пасиві по три жовті картки.

«Колос» – «Динамо»

Дискваліфіковані: Мілько - Ванат.

Під загрозою дискваліфікації: Оріховський, Богданов, Чорноморець, Новак, Ємець, Болбат, Мякушко – Сирота, Лонвейк, Шепелєв, Вівчаренко, Сидорчук, Беніто, Кабаєв.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер