Команда Мунтяна перемагає на Кіпрі

Команда Мунтяна перемагає на Кіпрі

Черговий контрольний поєдинок на Кіпрі провела молодіжна команда «Динамо». Цього разу підопічні Володимира Мунтяна здолали молодіжний склад «Анортосиса» з розгромним рахунком 4:0.

Причому комфортний для себе результат динамівці забезпечили ще в першому таймі. Вже на 5-й хвилині матчу зумів відзначитися Хачеріді, який вдало замкнув головою подачу Макаренка з кутового. Ще за шість хвилин автором другого гола став Малин, який забив м’яч головою після флангової передачі Макаренка і скидки Білали. Ближче до закінчення першого тайму дальнім ударом відзначився вже сам Роланд. Остаточний рахунок встановився після точного пострілу Оздоєва з-за меж штрафного майданчика і рикошету за дві хвилини до перерви.

- Наша команда володіла перевагою, особливо в першому таймі, яку вдалося реалізувати, – відзначає асистент тренера Сергій Процюк. – Могли забити ще, але суперника врятував воротар. У другому таймі грав молодший склад, в основному наші вихованці 1992 року народження.

«Динамо» (молодіжна команда) – «Анортосис» (молодіжна команда) – 4:0

«Динамо» (перший тайм):
Рудько, Сахневич, Хачеріді, Логінов, Назарчук, Прилєпов, Оздоєв, Малин, Макаренко, Білала, Дудченко.

«Динамо» (другий тайм): Ситников, Поліщук, Рижук, Козлов, Менжега, Сокуренко, Пархоменко (Долгій, 75), Іванющенко, Прокипчук, Гриппа, Коваль.

Голи:
Хачеріді (5), Малин (11), Білала (31), Оздоєв (43).

Нагадаємо, що свій наступний контрольний поєдинок команда Володимира Мунтяна проведе завтра проти молодіжної збірної Шотландії (U-18). До Києва динамівці повертаються 21-го лютого.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер