»Команда» визначила найкращих

»Команда» визначила найкращих

Газета «Команда» визначила найкращих гравців України. Референдум проходив шляхом анкетування головних тренерів і футболістів, які представляють клуби вітчизняної прем'єр-ліги. В результаті з відчутною перевагою виграв нападник харківського «Металіста» Джексон Коельо (252 очки).

Другим за підсумками голосування став динамівець Артем Мілевський. Нападник набрав 188 балів. Третім і останнім, хто подолав позначку в 100 очок, став майбутній гравець «Динамо», який першу половину сезону провів у полтавській «Ворсклі», – Сергій Кравченко (131).

Загалом у підсумковому рейтингу опинилося 11 гравців «Динамо»: четверте місце у Станіслава Богуша (79), п'яте – в Олександра Алієва (77), шостим виявився Тарас Михалик (67), 13-е місце в Ісмаеля Бангура (22), а на 31-му закріпився Мілош Нінкович (7). По три бали набрали Пап Діакате, Олександр Романчук і Бадр Ель Каддурі, два очки в активі Романа Єременка й одне – у Тіберіу Гіоане.

До символічної збірної України за версією «Команди» потрапили двоє динамівців – центральний захисник Тарас Михалик і нападник Артем Мілевський. Також в «основному складі» опинився і атакувальний півзахисник Сергій Кравченко. А от воротаря Станіслава Богуша і атакувального півзахисника Олександра Алієва журналісти видання визначили в «найближчий резерв».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер