Команди ДЮФШ «Динамо» в очікуванні суперників у фіналах ДЮФЛУ

Команди ДЮФШ «Динамо» в очікуванні суперників у фіналах ДЮФЛУ

Тепер наших юних футболістів чекає головний старт сезону - фінальні турніри ДЮФЛУ!

U-14

Динамівці під керівництвом Віталія Косовського у 18 матчах чемпіонату (+16=1-1) набрали 49 очок, на вісім пунктів випередивши донецький «Шахтар».

Фінальні ігри ДЮФЛУ U-14 відбудуться з 14 до 23 червня в містах Стрий та Моршин Львівської області.

U-15

«Динамо» без жодної поразки подолало регулярний чемпіонат, у 18 матчах 16 разів перемігши та лише два поєдинки звівши до нічиєї. «Дніпро», що фінішував другим, відстав від підопічних Олександра Ситника на сім очок.

Фінальний турнір ДЮФЛУ U-15 пройде з 25 червня до 4 липня в с. Поляна Закарпатської області.

U-16

Аналогічний із U-15 турнірний показник у підопічних Андрія Анненкова. Це дозволило їм відірватися від «Шахтаря», що посів друге місце, на шість очок. Примітно, що у 18 зустрічах динамівці забили 93 м'ячі й лише 9 пропустили.

Фінальний турнір ДЮФЛУ U-16 пройде з 15 до 24 червня в Запоріжжі.

 U-17

Чудовий показник у регулярному чемпіонаті показали й найстарші вихованці ДЮФШ «Динамо» - 17-річні футболісти. 16 перемог при двох поразках дозволили їм на сім очок випередити «Шахтар».

Фінальний турнір ДЮФЛУ U-17 пройде з 24 червня до 3 липня в Ужгороді.

Відзначимо, що, порівняно з попередніми роками, в системі проведення фіналів відбулися зміни - в усіх чотирьох вікових категоріях будуть дві групи по чотири команди в кожній, по дві найкращі вийдуть до півфіналів, переможці яких і зіграють у вирішальному матчі. Жеребкування фінальних турнірів ДЮФЛУ відбудеться 12 червня.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер