Команди ДЮФШ «Динамо» вирушили на міжнародні турніри

Команди ДЮФШ «Динамо» вирушили на міжнародні турніри

Футболісти 2004 року народження під керівництвом Павла Нєвєрова та Андрія Фартушняка з 9 до 11 червня вирушили до польського міста Новий Тарг. Там відбудеться турнір, організатори якого зібрали представницький склад учасників, серед яких англійські, іспанські, шотландські команди.

Група хлопців 2006 року народження (тренери Валерій Краснощок та Павло Чередниченко) виїхала до Кракова на змагання, які проводить польська академія IP21. Між нашими навчальними закладами підписано угоду про співпрацю, яка діє вже чотири роки. На турнірі, який пройде 10-11 червня, також очікується серйозний склад учасників. Відзначимо, що динамівці одного разу його вже вигравали. Також перед початком офіційних ігор було досягнуто домовленості про проведення товариських матчевих зустрічей - так званого міні-турніру на чотири команди, який має неофіційний статус.

Академічна група гравців 2003 року народження під керівництвом Віталія Косовського та Євгена Лозинського вирушила на міжнародний турнір до Сан-Марино, який пройде з 9 до 11 червня. Таким чином, команда через ігри із сильними суперниками буде готуватися до фінального етапу чемпіонату України у своїй віковій категорії ДЮФЛ.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер