Команди «Динамо» (U-14, U-16) стартували в ДЮФЛУ з перемог над «Кременем»

Команди «Динамо» (U-14, U-16) стартували в ДЮФЛУ з перемог над «Кременем»

У першому турі динамівські команди U-16 та U-14 на виїзді зустрічалися з кременчуцьким «Кременем». Першими на поле однойменного стадіону вийшли старші динамівці – підопічні Андрія Анненкова та Олександра Собковича.

Незважаючи на те, що ініціативою володіла наша команда, рахунок відкрили господарі: Посевкін протягнув м'яч крізь кількох захисників трохи правіше центру та завдав удару з близької відстані в дальній нижній кут воріт.

Динамівці відповіли голом на 36-й хвилині, коли після подачі з кутового ближню стійку здорово замкнув центральний захисник Біловар.

Після перерви вся гра, як і в першому таймі, переважно проходила на половині поля господарів. Ледве розпочалася друга половина зустрічі, «біло-сині» вийшли вперед зусиллями Дерогана. Відчувалося, що наша команда додала, в той час як хлопцям із «Кременя» не вистачало сил. Незабаром Духота обіграв воротаря та спрямував м'яча в порожні ворота. Крапку в матчі поставив Крук, який ударом із району лівого краю воротарського майданчика не залишив шансів воротарю.

Андрій Анненков (тренер «Динамо» U-16):

- Гра вийшла дуже посередньою, щоб не сказати гірше. Зміст її мені не сподобався, особливо перший тайм – хлопці вийшли не налаштованими, звідси стільки й помилок, у першу чергу похибки мали місце в обороні. Відповідно, не вдавалися й атаки. Лише після пропущеного м'яча ми почали грати приблизно в той футбол, який хочемо бачити. Потрібно було з перших хвилин грати належним чином, а не чекати пропущеного м'яча, щоб потім виправлятися.

ДЮФЛУ. U-16. 1-й тур

«Кремінь» – «Динамо» – 1:4 (1:1)

«Динамо»: 35. Нещерет, 5. Біловар (3. Буценко, 62), 4. Дмитров, 19. Білик (2. Пінчук, 51), 14. Ярош, 17. Гуров (20. Бодія, 53), 7. Надольський, 9. В.Волошин (21. Михайленко, 47), 15. Завгородній (16. Духота, 60), 11. Шулянський, 22. Дероган (10. Крук, 55).

Голи: Посевкін (10) – Біловар (36), Дероган (42), Духота (67), Крук (70).

Слідом за «Динамо» U-16 на полі стадіону «Кремінь» вийшли молодші динамівці U-14 під керівництвом Віталія Косовського та Сергія Процюка.

Наша команда на правах фаворита з перших хвилин заволоділа м'ячем та провела кілька гострих атак, що призвело до автоголу господарів уже на 8-й хвилині поєдинку.

За три хвилини воротар не зміг упоратися з ударом Попова з району 11-метрової позначки після хорошої передачі Волошина.

Другий тайм також пройшов під диктовку «біло-синіх». На 41-й хвилині Бунчуков поцілив у ворота з меж воротарського майданчика після вдалих індивідуальних дій. А за хвилину всі питання про переможця зняв точним ударом Попов, оформивши дубль. У ролі асистента для Кирила виступив усе той же Бунчуков, який віддав чудовий пас урозріз, вивівши партнера віч-на-віч із воротарем. Незабаром Бунчуков і сам оформив дубль, скориставшись блискучим прострілом із правого флангу у виконанні Карася.

Віталій Косовський (тренер «Динамо» U-14):

- Перший матч завжди важливий, добре, що виграли, що є результат. Але по грі бачимо, що роботи буде багато, триває процес навчання. З цією командою ми працюємо вже більше місяця, поступово знайомимося з хлопцями, дізнаємося їхні найкращі якості, додаємо від гри до гри. Ця група лише нещодавно потрапила до академії, вони наймолодші, думаю, їм нелегко, але вони звикають до правил, справляються з вимогами. Звичайно, для них усе нове, але, якщо з'являться складності, будемо допомагати.

ДЮФЛУ. U-14. 1-й тур

«Кремінь» – «Динамо» – 0:5 (0:2)

«Динамо»: 1. Фастов, 20. Мазур, 4. Боль (к), 5. Волинець (16. Базилеєв, 45), 17. Хрипчук, 9. Демиденко (23. Карась, 45), 19. М. Волошин, 18. Березанський (13. Бунчуков, 30), 10. Трикоз, 21. Ставничий (2. Моторний, 45), 7. Попов (11. Шокун, 45).

Голи: автогол (8), Попов (12, 42), Бунчуков (41, 51).

* фото www.fckremen.com

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер