Команди U-21 «Динамо» та «Шахтаря» розсудить Костянтин Труханов

Команди U-21 «Динамо» та «Шахтаря» розсудить Костянтин Труханов

У нинішньому сезоні 37-річний рефері відсудив 15 матчів (9 у Прем'єр-лізі, 5 у молодіжній першості та 1 у Кубку України), показав 53 жовтих та 1 червону картку, а також призначив 12 пенальті (3 в Прем'єр-лізі, 6 у молодіжній першості та 3 в Кубку України).

На матчах «Динамо» в цьому сезоні Костянтин Труханов судив тричі. Саме харків'янин працював на грі 6 туру Прем'єр-ліги між «Ворсклою» та «Динамо», в якому полтавчани завдали «біло-синім» першої поразки в сезоні 2012/13, вигравши з рахунком 1:0.

Також Труханов двічі  судив матчі за участю «дубля» «Динамо». В обох поєдинках із донецьким «Металургом» (вдома) та «Волинню» (в гостях) команда Олександра Хацкевича перемагала - 2:0. До речі, обидва м'ячі у зустрічі з «Металургом» були забиті з пенальті. Загалом представникам «Динамо» він показав чотири жовті картки.

Що стосується "Шахтаря", то матчі гірників в поточному сезоні Костянтин Труханов судив також тричі. Двічі харків'янин працював на поєдинках «Говерли» та «Шахтаря» - у Прем'єр-лізі та Кубку України. В обох випадках сильніше виявлялися гості - 1:3 і 1:4 (в кубковому поєдинку Труханов призначив один пенальті у ворота «Шахтаря» і два - у ворота «Говерли»). Також він судив матч молодіжної першості між «Волинню» та «Шахтарем», що завершився перемогою гостей - 6:4. У цьому поєдинку по одному пенальті пробивала кожна з команд. Загалом представникам «Шахтаря» він показав три жовті картки.

Асистентами арбітра в матчі молодіжних складів будуть Микола Левко (Чернівці) та Валентин Куцев (Київ). 4-м рефері призначено Миколу Кривоносова (Київ). Інспектор ФФУ - Валерій Курганов (Олександрія).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер