Коментарі динамівців після благодійного матчу з «Легією»

Коментарі динамівців після благодійного матчу з «Легією»

Представники тренерського штабу київського «Динамо» та форвард «біло-синіх» Артем Бєсєдін поділилися своїми емоціями від участі у благодійному матчі Match for peace #StopWarInUkraine із варшавською «Легією» (3:1).

«Це був надзвичайно важливий матч заради миру. Атмосфера була приголомшливою. Вдячний усім, хто прийшов на стадіон та висловив свій протест проти війни в Україні.

І водночас глядачі змогли побачити солідну гру у виконанні двох дуже добрих команд. Для нас це був перший матч за два місяці. Було нелегко повернутися до гри, але я бачив, що гравці прагнули цього вечора подарувати вболівальникам радість. Я був приємно вражений якістю зустрічі», - розповів наставник «Динамо» Мірча Луческу у коментарі TVP Sport.

«Чудова атмосфера, велика кількість глядачів. Подія була організована на найвищому рівні, було багато емоцій і сліз у глядачів та команд. Цей матч дозволив усім на півтори години забути, що зараз відбувається в Україні.

У середу ми вилітаємо до Стамбула, де проведемо наступний благодійний матч із «Галатасараєм». Далі у наших планах – зустрічі з дортмундською «Боруссією» та загребським «Динамо», - слова асистента головного тренера «Динамо» Еміля Караса наводить Legia.Net.

«Були неймовірні емоції, мурашки по спині. Нас переповнювало відчуття впевненості та підтримки, коли вболівальники скандували назву нашого клубу. Я хотів би подякувати варшавській «Легії» за організацію та підтримку у проведенні цього матчу. Дуже дякую всім людям, які нам допомагають.

Ми проходимо через дуже тяжкі часи. Усі українці мають підтримувати одне одного. Сподіваюся, що війна закінчиться якнайшвидше – і ми переможемо», - сказав Артем Бєсєдін, автор дубля у благодійній зустрічі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер