Комфорт у середньовічному замку

Комфорт у середньовічному замку

Погода в центральній частині Англії, куди у вівторок увечері прибула делегація «Динамо», мало чим відрізняється від України. Вельми сиро, вітряно, хіба що трохи тепліше, температура вдень доходить до позначки 10 градусів вище нуля. Можна сказати, адаптація гравців на Туманному Альбіоні минула практично непомітно.

Прибуття команди до Манчестера за два дні до початку зустрічі мало під собою вагомі підстави. Тиждень тому до клубного офісу «Динамо» надійшов лист від «Сток Сіті», в якому попереджалося про можливий страйк співробітників прикордонної служби в головних аеропортах Англії, у тому числі й манчестерському. Щоб уникнути можливих негараздів, та ще перед таким важливим матчем, Юрій Сьомін вирішив перенести виліт команди на вівторок.

Добре, що ніяких навіть найменших проблем із трансфером у динамівців не було. Більше того, завдяки злагодженій взаємодії льотної служби ФК «Динамо» та приймаючої сторони, дані на всіх членів делегації були заздалегідь передані до аеропорту Манчестера, що ще більше знижувало можливі ризики. О 18:00 вівторка (за місцевим часом) динамівці ступили на британську землю та приблизно за сорок хвилин уже розселялися у комфортабельних номерах готелю «Кранаж Холл».

Варто відзначити колорит цього закладу, який на половині шляху від Манчестера до Сток-он-Трент, у невеликому містечку Кранаж. П’ятизірковий готель вважається місцевою визначною пам’яткою, розташованою в будівлі середньовічного замку. Зрозуміло, його капітально відреставрували, проте ззовні це практично непомітно. Колориту готелю-замку надають оточуючі його доглянуті вічнозелені газони й віковий парк. Зате в середині – суцільні атрибути комфорту. Починаючи від номерів на будь-який смак та колір, завершуючи басейном, СПА-зоною та чудово працюючим бездротовим інтернетом. Загалом, у вільний час відвідувачам закладу нудьгувати не доводиться.

У середу о першій половині дня динамівці релаксували, деякі прогулялися довколишнім парком. Удень у розкладі відпочинок, після якого підготовка до вечірнього тренування. Про заняття на стадіоні «Сток» та прес-конференцію, яка буде передувати ньому, читайте на сайті пізніше.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер