Комфортна перемога «Аякса» напередодні візиту до Києва

Комфортна перемога «Аякса» напередодні візиту до Києва

Амстердамський «Аякс» напередодні подорожі до Києва в рамках першого матчу плей-офф Ліги чемпіонів проти «Динамо» здобув перемогу в національній першості, перегравши на своєму полі «Вітесс».

Утім, уболівальникам, які зібралися на «Амстердам Арені», все ж понервувати довелося, оскільки відкрили рахунок саме гості – Проппер замкнув головою навіс із флангу. Пропущений гол змусив підопічних Мартина Йола оговтатися, що вилилося у два м’ячі з інтервалом у три хвилини. Спочатку Вертонген потужним ударом пробив голкіпера, а незабаром ван дер Віль вдало підключився до атаки і проштовхнув м’яча в сітку. Втім, на перерву команди все ж пішли за нічийного рахунку – черговий навіс до штрафного майданчику, і ван Гінкель, який залишився без нагляду, вбив м’яча у ворота.

Після поновлення гри амстердамці, отримавши прочухан від наставника, швидко довели свою перевагу над опонентом. Уже на 18-й секунді другого тайму де Йонг замкнув навіс Йозефзуна, а трохи пізніше Аніта завдяки індивідуальним діям встановив остаточний рахунок у матчі.

«Аякс» – «Вітесс» – 4:2 (2:2).

«Аякс»:
Стекеленбург, ван дер Віль, Альдервейрельд, Вертонген, Аніта, де Зеєув (Айссаті, 77), де Йонг, Боневаціа, Емануельсон (Йозефзун, 46), Ель Хамдауї, Ериксен.

Голи: Вертонген (37), ван дер Віль (40), де Йонг (46), Аніта (57) – Проппер (26), ван Гінкель (43).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер