Коментарі динамівців після перемоги у фіналі Кубка України

Коментарі динамівців після перемоги у фіналі Кубка України

Микола Шапаренко

"Щоб забити самому десь не вистачило удачі, не заслужив на гол, напевно. Треба більше працювати і тоді голи прийдуть. Ми були впевнені в собі, готувалися до фіналу, знаємо собі ціну і прекрасно усвідомлюємо, на що ми здатні на полі. Я не сумнівався ні в собі, ні в команді, ні в тренерському штабі.

У "Зорі" є швидкі гравці, їхня головна сила - контратаки. Ми побоювалися, що суперник може використовувати свій козир.

Спустошеність після переможного сезону? Ні, попереду ще чемпіонат Європи. Хочеться виступити на цьому турнірі гідно".

Ілля Забарний

"Матч був дуже складний, насичений. Завжди важко грати 120 хвилин, ще й суперник був складний. Але ми знайшли в собі сили і довели матч до перемоги.

У суперника було кілька моментів, але загалом наша оборона зіграла добре. Зіграли на нуль, і сподіваємося продовжити подібні виступи вже в наступному сезоні. Радує, що у нас у захисті порядок.

Незабитий пенальті? Ми вигравали до того моменту, але треба було забивати ще, щоб заспокоїти гру. Було деяке хвилювання після незабитого пенальті, але в підсумку виграли і це головне.

На чемпіонат Європи залишаться і сили і мотивація, щоб перемагати".

Віктор Циганков

"Комбінацію, яка привела до забитого гола, ми награємо на тренуваннях. Я знав, куди буде спрямований пас у подібних випадках, і опинився в потрібному місці.

Багато гравців не забивають пенальті, для мене головне, що виграла команда, тому навіть не звернув на це увагу.

У фіналі Кубка кожна команда грає обережно, робить ставку на те, щоб не пропустити. А потім уже створювати моменти і забити свій гол. "Зоря" - хороша команда, з ними цікаво грати, думаю, що їхні перемоги ще попереду.

Для чемпіонату Європи будь-який футболіст знайде сили, це дуже важливий турнір".

Артем Бєсєдін

"Вітаю всіх уболівальників і наш клуб із днем ​​народження "Динамо". Кращого подарунка, ніж перемоги, бути і не могло, ми всі виклалися для цього. Перед матчем тренери звернули увагу, що "фінали не граються, фінали виграються" і ми зробили все, щоб перемогти.

Мої моменти? Нападник хорошого рівня повинен забивати такі моменти. Але ми всі дивимося футбол, дивимося матчі рівня Ліги чемпіонів, де не забиваються більш очевидні моменти. Із цієї ситуації треба зробити правильні висновки і йти далі".

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер