Компанія Rocket стала спонсором ФК «Динамо» (Київ)

Компанія Rocket стала спонсором ФК «Динамо» (Київ)

Компанія Rocket і футбольний клуб «Динамо» (Київ) уклали трирічний контракт про офіційне партнерство.

Український сервіс доставки Rocket і футбольний клуб «Динамо» (Київ) уклали трирічний контракт про спонсорство найтитулованішого футбольного клубу України. Офіційна церемонія укладення угоди відбулася в клубному офісі «Динамо».

Партнерство включатиме проведення ряду спільних соціальних активностей під егідою клубу. Так, Rocket планує поліпшити взаємодію з уболівальниками команди, також надати спеціальні умови для власників абонементів. Rocket візьме активну участь у digital проектах «Динамо» і надасть матеріально-технічну підтримку клубним соціальним програмам - «Діти Чорнобиля» і «Ти не один». Також спонсорство включає участь у розвитку інфраструктури дитячо-юнацького футболу в столиці та регіонах.

«Динамо» Київ - легендарний клуб, який прославив футбольну Україну на весь світ. Для нас - велика честь і відповідальність бачити логотип компанії Rocket на формі команди. Адже за цим - не тільки наша любов до «Динамо» та історії клубу, але і наше спільне прагнення розвивати український спорт і здоровий спосіб життя», - прокоментували подію Олексій Юхимчук і Станіслав Дмитрик, засновники компанії Rocket.

«Наш клуб довгі роки послідовно займається розвитком професійного та дитячо-юнацького футболу. Ми вкладаємо кошти в розвиток інфраструктури, дитячої школи та в соціальні проекти. У цьому нам допомагають партнери та спонсори, ряди яких поповнила і компанія Rocket. Ми не сумніваємося, що співпраця з Rocket буде плідною та корисною для обох сторін, а її підсумком стануть додаткові можливості для розвитку нашого футболу», - зазначив президент «Динамо» Ігор Суркіс.

Український сервіс Rocket з минулого року вийшов на міжнародний ринок, відкривши представництва в Нідерландах, Франції, Греції та на Кіпрі. Всього ж до кінця року сервіс планує розпочати роботу в десяти країнах. При цьому компанія Rocket, не забуваючи звідки вона родом, бере участь у соціальних проектах і в підтримці багатьох доброчинних починань. Спонсорство «Динамо» Київ - бажання компанії розвивати український спорт, залучаючи все більше людей до здорового способу життя.

Довідка про Rocket

Rocket - український сервіс доставки їжі та продуктів, заснований у 2018 році під назвою Raketa. З виходом на міжнародний ринок компанія змінила назву на Rocket. Серед партнерів: McDonald's, KFC, Пузата Хата, Фора, Novus і багато інших.

Сьогодні кур'єри Rocket доставляють замовлення в 29 українських і 6 європейських містах. Український сервіс працює на Кіпрі, в Нідерландах, Греції та Франції. У планах на поточний рік - запустити доставку Rocket в десяти європейських країнах.

Довідка про «Динамо» Київ

ФК «Динамо» (Київ) є найпопулярнішим і найтитулованішим клубом України. За час свого існування динамівці здобули 29 чемпіонських титулів, виграли 22 національних Кубка, 12 Суперкубків, 2 Кубка володарів кубків і Суперкубок УЄФА. «Динамо» дало світовому футболу цілу плеяду легендарних гравців, а також трьох володарів «Золотого м'яча»: Олега Блохіна, Ігоря Бєланова й Андрія Шевченка. Крім досягнень дорослої команди, «Динамо» багато років плідно займається розвитком дитячого футболу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер