Конкурс від ветеранів футбольного клубу «Динамо» Київ

Конкурс від ветеранів футбольного клубу «Динамо» Київ

Громадська організація «Ветерани ФК «Динамо» Київ» спільно з футбольним клубом «Динамо Київ» оголошують про старт конкурсу-вікторини. Правильно відповідайте на запитання ветеранів «Динамо» Київ та отримайте можливість виграти м’яч з автографами легенд київського «Динамо»!

Умови конкурсу:

• необхідно бути підписником офіційної сторінки ФК «Динамо» (Київ) – www.facebook.com/fcdynamoua та ГО «Ветерани ФК «Динамо» Київ» www.facebook.com/LegendsFCDK

• поділитися записом про конкурс на своїй персональній сторінці у Facebook та додати текст «Я відповів на запитання #‎конкурс_veteranyfcdk»

• відправити ваші відповіді в приватному повідомленні адміністратору сторінки www.facebook.com/LegendsFCDK.

До вашої уваги запитання від ветеранів футбольного клубу «Динамо» Київ:

Андрій БІБА: «Одного разу мені вдалося забити 4 мячі в одному матчі Чемпіонату СРСР. В якому році, хто був суперником та з яким рахунком завершився цей матч?».

Володимир МУНТЯН: «Виступаючи у складі «Динамо» Київ, мені довелося відзначитися у воротах суперника 57 разів. Але з них лише один гол я забив головою. Хто був нашим суперником і в якому місті сталася ця подія?».

Володимир БЕЗСОНОВ: «Напевно, найяскравіші футбольні емоції отримуєш від виступів у головному європейському клубному турнірі – Кубку Чемпіонів. А забивати в таких матчах – це щось особливе та неймовірне. Скільки голів і кому я забив у Кубку Європейських Чемпіонів?».

Конкурс триває до 24 грудня (16:00).

25 грудня, серед тих, хто дасть правильні відповіді на всі три запитання та виконає умови конкурсу, за допомогою сайту random.org ми і розіграємо головний приз – м’яч з автографами ветеранів київського «Динамо».

Удачі всім учасникам! Разом – до перемоги!

www.veteranyfcdk.org

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер