Костянтин Дудченко приєднався до «Динамо»

Костянтин Дудченко приєднався до «Динамо»

У вересневому матчі 1/16 фіналу Кубка України «Олком» - «Динамо» селекціонери столичного клубу примітили молодого і перспективного нападника мелітопольців Костянтина Дудченка. На початку жовтня «Динамо» підписало із форвардом п'ятирічний контракт, який набуває чинності з 2009 року.

- Сьогодні я приїхав до Києва і маю дізнатися, з якою із динамівських команд буду працювати. У грудні був два дні на базі в Конча-Заспі, пройшов медогляд. Клубні лікарі сказали, що із здоров'ям у мене жодних проблем немає.

- З яким настроєм їдеш до столиці?

- З хорошим. Буду прагнути показати себе з найкращого боку. Подивимося, як складеться.

- Під час відпустки встиг відпочити?

- Так, хоча він і був достатньо тривалим, але пролетів дуже швидко. Весь час був у Мелітополі, за кордон не їздив. Перед Новим роком склав сесію в Таврійському державному агротехнічному університеті міста Мелітополя, де вчуся на п'ятому курсі. Гадаю, мій перехід до «Динамо» не позначиться на навчанні, викладачі із розумінням поставляться до моєї ситуації.

- В останніх осінніх матчах, граючи за «Олком», вдавалося знаходити мотивацію? Все ж таки, ти вже знав, що взимку перейдеш до «Динамо»...

- Із цим проблем не виникало. Я завжди, виходячи на поле, прагнув зіграти якнайкраще.

- Які слова тренер сказав перед переходом до «Динамо»?


- І тренер, і партнери по команді побажали успіхів. Я, звичайно, дуже звик до Мелітополя, але дуже хочеться спробувати себе на вищому рівні. Тепер братиму нову висоту.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер