Костянтин Вівчаренко: «Радий і гордий працювати під керівництвом Олексія Михайличенка!»

Костянтин Вівчаренко: «Радий і гордий працювати під керівництвом Олексія Михайличенка!»

- Як пройшла відпустка?

- Усе було чудово. Нікуди відпочивати не їздив, усі новорічні свята відзначав у колі сім'ї. З 1 січня почав давати навантаження, тренуючись щодня в залі, плюс пробіжки на морському узбережжі. Також ходив на тренування з боксу перед Новим роком для підтримки форми, оскільки хотілося до зборів перебувати в хорошій формі.

- Минулий рік був насиченим і плідним для тебе - які найяскравіші події за 2019 рік можеш відзначити?

- Перше - це, звичайно ж, перемога над «Ювентусом» на початку року, цю гру не можу забути досі, друге - це дебют за молодіжну команду. Пам'ятаю як тренер сказав йти розминатися і через 2 хвилини покликав, щоб я виходив на поле. Зізнаюся чесно, був такий мандраж, що не передати словами. Потім, звичайно ж, чемпіонство з командами U19 і U21. Це було вперше і були неймовірні емоції! Рік був відмінним, і сподіваюся, що 2020 рік буде ще краще.

- Які завдання ставиш перед собою у 2020 році?

- Завдання завжди ставлю перед собою максимальні. Головне, звичайно ж, це пройти якомога далі в Юнацькій Лізі УЄФА і стати чемпіонами!

- Які очікування від другої частини сезону?

- Очікування - виходити на кожну гру і перемагати!

- Коли дізнався про те, що будеш проходити медогляд із першою командою?

- Мені зателефонував адміністратор U19 і сказав, щоб я був 11 січня вже в розташуванні команди. Я швидко поміняв квиток, за 2 години зібрався і поїхав до Києва.

- Які враження від такої звичної процедури, але вже з іншим колективом?

- Непередавані емоції, усі дуже дружно поспілкувалися між собою. Ми готові працювати.

- Які емоції від тренувань із першою командою?

- Емоції, звичайно ж, тільки позитивні, дуже радий знаходиться в такому колективі. Усі мене прийняли добре. Головна відмінність між тренуваннями з першою командою і U19/U21 - у прийнятті рішення. Потрібно все робити швидше, інтенсивніше. Я радий і гордий працювати під керівництвом Олексія Михайличенка, вдячний йому і тренерському штабу за шанс поїхати з першою командою і показати себе!

- Чи була розмова з Олексієм Михайличенком?

- Так, була. У перший день, коли ми приїхали з Іллею Забарним, Олексій Олександрович спілкувався з нами, ми говорили про відпустку, нашу готовність до роботи і бажання битися за місце в складі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер