Контрольний матч «Динамо-2» – «Анортосис» – 4:0

Контрольний матч «Динамо-2» – «Анортосис» – 4:0

На кіпрському зборі друга динамівська команда провела черговий контрольний поєдинок. Цього разу підопічні Андрія Гусіна впевнено впоралися з місцевим «Анортосисом», який грав резервним складом. Дубль на свій рахунок записав Малин, який спочатку відзначився головою, а потім реалізував вихід віч-на-віч із воротарем, прокотивши м’яча повз голкіпера.

Ще по одному м’ячу на свій рахунок записали Боровець, який опинився першим на добиванні після «пострілу» з дальньої відстані, і Морозенко, який пробив у «дев’ятку» метрів із 16-ти після розіграшу штрафного удару. Впродовж матчу динамівці більше володіли ініціативою й контролювали м’яча, суперник же переважно грав на контратаках.

«Динамо-2» – «Анортосис» – 4:0

«Динамо-2»:
Волинець, Сухоцький (Люлька, 46), Козлов, Рижук (Новак, 46), Сухомлинов, Боришкевич (Морозенко, 60), Мединський, Щедрий (Боровець, 46), Гриппа (Макаренко, 60), Малин (Коваль, 60), Дністрян (Єрмаченко, 60).

Голи: Малин (29, 46), Боровець (82), Морозенко (86).

Зазначимо, що свій завершальний поєдинок на Кіпрі підопічні Андрія Гусіна проведуть 11-го березня. Суперником нашої команди стане «Торпедо» з Володимира, яке виступає у другій лізі Росії. Початок матчу о 15.30. Наступного дня динамівці повертаються до Києва, де на 14-те березня заплановано товариську зустріч із чернігівською «Десною».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер