Контрольний матч. «Динамо-2» – «Динамо-3» – 2:0

Контрольний матч. «Динамо-2» – «Динамо-3» – 2:0

Поки основна команда «Динамо» проводила відкрите для журналістів тренування, друга і третя команди провели між собою спаринг. Тренери команд Геннадій Літовченко і Віктор Кондратов вирішили перевірити в цьому поєдинку як своїх основних виконавців, так і потенційний резервістів.

У першому таймі більш досвідчені футболісти «Динамо-2» втілили свою перевагу у два м'ячі. Спочатку після подачі зі «стандарту» точним ударом відзначився Артем Бутенін, а потім пенальті реалізував Маріс Верпаковскіс. У другому таймі команди намагалися діяти активно, але забитих м'ячів у матчі більше не було.

Відзначимо появу на полі Верпаковскіса після важкої травми, в зв'язку з чим більшу частину зборів з «Динамо» він тренувався за індивідуальною програмою. Також у першому таймі вийшли у складі «Динамо-2» нігерійці Франк Теміле та Еммануель Окодува, який вирішив проблеми із паспортом і зміг нарешті приєднатися до своєї нової команди.

Після матчу тренери команд, а також деякі з футболістів дали свої коментарі для кореспондентів офіційного клубного сайту.

Геннадій Литовченко, тренер «Динамо-2»:

- Це була звичайна тренувальна гра. Були задіяні всі ті футболісти, які не потрапляли до складу, та й хотілося подивитися, в якому стані знаходяться гравці «Динамо-3».

- Чи задоволені Ви побаченим?

- Так, хлопці нормально відіграли, як для першого матчу після відпустки. Потрібно зволікати на те, що команди тільки нещодавно зібралися. Можна сказати, що це був не контрольний матч, а проста двухсторонка.

- Чи звернули особливу увагу на когось з хлопців?

- Ми знаємо можливості всіх, тому жодних відкриттів для себе я не зробив.

***

Віктор Кондратов, тренер «Динамо-3»:

- У першому таймі в другій команді грало багато досвідчених гравців, внаслідок чого команда Геннадія Літовченко забила два м'ячі в наші ворота. В другому таймі гра вирівнялась і рахунок більше не змінився. У плані підготовки до сезону цей матч був
дуже корисним як для нас, так і для "Динамо-2".

- Діями своїх підопічних залишилися задоволені?

- Повністю бути задоволеним я не можу. Але, в цілому, оцінив би гру позитивно.

***

Еммануель Окодува, нападаючий «Динамо-2»:

- Це моя перша гра за «Динамо». Я розпочинаю свої виступи за другу команду, набуваючи ігрової практики. Гадаю, це піде мені на користь.

- Твої проблеми із паспортом вже вирішилися?

- Мені видали новий паспорт і зробили візу, тож я зміг повернутися до України.

- У тебе не було можливості тренуватися разом із командою. Як плануєш надолужувати втрачене?

- Так, справді, з тих пір, як я приїхав до Києва, я ще не тренувався з першою командою. Гадаю, сьогодні тренер вчинив правильно, що дав мені можливість брати участь в контрольних матчах за «Динамо-2», щоб швидше набрати форму.

- Із твоїм переходом до «Динамо» виникли певні проблеми. Що ти про це знаєш?

- Звичайний футбольний процес. З «Металурга» я перейшов до бельгійського «Жерміналя», тому донецький клуб, по суті, не має права пред'являти мені й «Динамо» якісь претензії.

- Представники керівництва «Металурга» стверджують, що твій контракт закінчується тільки в 2010 році…

- Нехай це питання вирішує ФІФА. Всі документи знаходилися в Бельгії, і коли моя угода з «Жерміналем» закінчилася, «Динамо» викупило мій контракт. От і все.

***

Артем Кичак, воротар «Динамо-3»:

- Настрій не дуже хороший, адже ми не виконали установку тренера і програли.

- Наскільки важливим був цей спаринг з погляду підготовки до сезону?

- Такі поєдинки дуже корисні для того, щоб награти тактичні схеми, а також для того, щоб перед початком нового сезону набрати необхідні кондиції.

- Які ще товариські матчі передбачені?

- Їх буде два, 13-го та 16-го липня, але суперників ми поки що не знаємо.

Любителям статистики

«Динамо-2» – «Динамо-3» – 2:0

«Динамо-2» (перший тайм): Загладько, Кушніров, Фартушняк, Бутенін, Віргініус, Дедечко, Імедашвілі, Теміле, Верпаковскіс, Окодува, Довгий.

«Динамо-2» (2-й тайм): Бойко, Єременко, Парцванія, Родіна, Назарчук, Гармаш, Петров, Верпаковскіс (Коркішко, 60), Люлька, Окодува (Шевчук, 60), Воронков.

«Динамо-3»: Кичак, Пінчук, Козлов, Новак, Шматоваленко (Нємчанінов, 46), Сахневич (Волков, 46; Савін, 70), Чаус, Погребняк (Цибрій, 46), Рудюк (Надточій, 60), Білала-Рассел, Хлань.

Голи: Бутенін (15), Верпаковскіс (27, з пен.).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер