Контрольний матч. «Динамо-2» – «Єдність» – 3:0

Перші чотири дні тренувальних занять «Динамо-2» після новорічних свят були підсумовані контрольною грою з «Єдністю» з Плисок. Склад другої динамівської команди було «розбавлено» футболістами молодіжного складу, а також Олегом Допілкою, Дмитром Єременком і Денисом Дедечком, які повернулися з оренди.

Кияни виявилися сильнішими, впевнено перемігши 3:0. Під кінець першої чверті години відзначився Калитвинцев, замкнувши головою передачу Єременка. А ближче до закінчення поєдинку Шевчука збили у штрафному майданчику суперника, за що він же чітко реалізував пенальті. Усі питання щодо переможця за чотири хвилини зняв Рибалка, який на шляху від центрального кола до штрафного майданчика обіграв кількох суперників, і влучно з двадцяти метрів поцілив у «дев'ятку» - 3:0. Незважаючи на те, що у гравців «Динамо-2» нещодавно закінчилася відпустка, тренери залишилися задоволеними швидкістю руху футболістів, фізичною формою.

«Динамо-2» (перший тайм): Кичак, Допілка, Парцванія, Шкаврон, Лапушенко, Максимович, Д.Єременко, Дедечко, Калитвинцев, Гриппа, Осадчий.

«Динамо-2» (другий тайм): Поштаренко, Люлька, Бутенін, Кушніров, Сахневич, Родіна, Новак, Морозенко, Рибалка, Шевчук, Малин.

Голи: Калитвинцев (14), Шевчук (78, с пен.), Рибалка (82).

У рамках підготовки до Кубка Співдружності «Динамо-2» проведе ще дві контрольних гри – 9-го січня проти ФК «Макарів» та 11-го січня з резервістами «Оболоні». Незабаром до команди приєднаються збірники, які в ці дні виступають на Меморіалі Гранаткіна в Санкт-Петербурзі. За підсумками найближчих поєдинків буде визначено склад, який вирушить на змагання до Москви.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер