Контрольний матч. «Динамо-2» – ФК «Біла Церква» – 3:0

Контрольний матч. «Динамо-2» – ФК «Біла Церква» – 3:0

Перед від’їздом на збір на Кіпр контрольний поєдинок провела друга динамівська команда. Гра з ФК «Біла Церква» пройшла за великої переваги динамівців і завершилася їхньою впевненою перемогою – 3:0. У першому таймі Макаренко в штрафному майданчику відібрав м’яча і красиво перекинув його через воротаря, другий м’яч білоцерківці забили у свої ворота завдяки пресингу Віталія Дністряна, який, як і Олександр Єрмаченко, перебувають у нашій команді на перегляді. Обидва футболісти представляють ФК «Моршин» і поїдуть на Кіпр разом із «Динамо-2».

На початку другого тайму прямим ударом зі штрафного остаточний рахунок встановив Морозенко. Суперник біля воріт нашої команди не створив практично жодного небезпечного моменту.

«Динамо-2» – ФК «Біла Церква» 3:0 (2:0).

«Динамо-2»:
Загладько (Волинець, 46), Люлька, Новак (Козлов, 65), Рижук (Парцванія, 23), Сухоцький (Сухомлинов, 23; Гриппа, 60), Бутенін, Суарес (Боришкевич, 30; Мединський, 60), Прокипчук (Боровець, 60), Єрмаченко (Морозенко, 20; Єрмаченко, 60), Макаренко, Коваль (Дністрян, 20; Малин, 60).

Голи: Макаренко (9), ??? (23, у свої ворота), Морозенко (47).

Додамо, що 26-го лютого команда Андрія Гусіна вирушить на навчально-тренувальний збір до Кіпру, який триватиме до 12-го березня. На цей час заплановані чотири контрольних поєдинки. До від’їзду команда продовжить роботу в Кончі-Заспі в режимі двохразових тренувань.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер