Контрольний матч. «Динамо-2» - ФК «Макаров» - 2:0

Контрольний матч. «Динамо-2» - ФК «Макаров» - 2:0
Атанас Чепілов

«Динамо-2» продовжує підготовку до весняної частини сезону. Напередодні відльоту на другий збір, який також пройде на Кіпрі, підопічні Геннадія Литовченка та Юрія Калитвинцева провели контрольний поєдинок із учасником нещодавнього Меморіалу Макарова - ФК «Макаров». Перемогу динамівцям забезпечили влучні удари Чепілова і Тотадзе в другому таймі. На 48-й хвилині Сокол пройшов лівим флангом, увійшов до штрафного майданчика і зробив прострільну передачу на дальню стійку, яку вдало замкнув Атанас Чепілов. А в середині тайму Лаша Тотадзе пробив метрів із 20-ти точно в дальній кут воріт.

- Гра пройшла під нашим контролем, - ділиться враженнями про матч асистент тренера «Динамо-2» Сергій Шматоваленко. - Команда диктувала умови, тоді як суперник практично нічого не створив біля наших воріт.

«Динамо-2» - ФК «Макаров» - 2:0 (0:0).

«Динамо-2» (перший тайм): Поштаренко, Кушніров, Парцванія, Петров, Люлька, Дієго Суарес, Гармаш, Д. Єременко, Морозенко, Сокол, Шевчук.

«Динамо-2» (другий тайм): Бойко, Довгій, Бутенін, Родіна, Новак, Тотадзе, Дедечко, Рибалка, Герасим'юк, Сокол (Фароян, 55), Чепілов.

Голи: Чепілов (48), Тотадзе (72).

Нагадаємо, що на Кіпр «Динамо-2» вирушить 23-го лютого.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер