Контрольний матч. «Динамо-2» – ФК «Макарів» – 3:1

Контрольний матч. «Динамо-2» – ФК «Макарів» – 3:1

В рамках підготовки до Кубка Співдружності «Динамо-2» провело другий спаринг. Цього разу наша команда обіграла ФК «Макарів».

У перші хвилини на полі йшла рівна боротьба. Ледь розпочався матч, пенальті реалізував Сергій Рибалка. Суперник зрівняв рахунок на 23-й хвилині, після чого підопічні Юрія Калитвинцева та Геннадія Литовченка перехопили ініціативу й досягли позитивного для себе результату. Після перерви знову відзначився Рибалка, який на лінії штрафного майданчика обіграв захисника і завдав точного удару. Надалі гра проходила за переваги господарів. А за десять хвилин до фінального свистка Михайло Малин вийшов віч-на-віч із воротарем, скориставшись з передачі Калитвинцева, і поцілив у дальній кут.

Не можна сказати, що суперник нічого не зміг протиставити динамівцям. ФК «Макарів» також створював хороші моменти, але реалізувати їх не спромігся, тоді як господарі свої використали. Тренери відзначили, що футболісти поступово починають набирати оберти і додають у всіх компонентах.

«Динамо-2»: Рибка (Рудько, 46), Родіна, Новак (Парцванія, 60), Люлька (Допілка, 46), Максимович (Бутенін, 46), Кушніров, Сахневич (Д.Єременко, 52; Щедрий, 71), Рибалка (Дедечко, 58), Морозенко (Калитвинцев, 58), Гриппа (Малин, 46), Шевчук (Осадчий, 78).

Голи «Динамо-2»: Рибалка (4, 49), Малин (80).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер