Контрольний матч. «Динамо-2» – «Луч-Енергія» - 0:1

Контрольний матч. «Динамо-2» – «Луч-Енергія» - 0:1

Другий контрольний матч на підготовчому зборі на Кіпрі провело «Динамо-2». Після перемоги над вірменським «Бананцом» з рахунком 1:0 наступним суперником команди Литовченка і Калитвинцева виступив «Луч-Енергія» з Владивостока. Поєдинок закінчився з рахунком 1:0 на користь росіян.

У першому таймі кияни більше володіли ініціативою, створивши біля воріт «Луча» низку небезпечних моментів. Могли забивати Малин і Шевчук, але не вистачило точності. У суперників, навпаки, в атаці нічого не складалося. Після перерви гра вирівнялася. Одна з атак росіян закінчилася виходом гравця віч-на-віч із Бойко. Наш воротар лише ціною порушення правил зупинив суперника, за що був призначений пенальті. Таким чином, точний удар із 11-ти метрів на 79-й хвилині зустрічі виявився єдиним і вирішальним у матчі.

Наступний контрольний поєдинок на Кіпрі «Динамо-2» проведе проти одного зі швейцарських клубів 6-го березня. Наступного дня команда повертається до Києва.

«Динамо-2» – «Луч-Енергія» – 0:1 (0:0).

«Динамо-2»:
Бойко, Кушніров, Бутенін, Родіна, Новак (Парцванія, 22), Петров (Рибалка, 60), Гармаш, Морозенко (Логінов, 64), Д.Єременко, Чепілов (Коркішко, 46), Малин (Шевчук, 46).

Єдиний м'яч «Луч-Енергія» забив із пенальті на 79-й хвилині.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер