Контрольний матч. «Динамо-2» – «Оболонь» – 3:3

Учора «Динамо-2» провело останній спаринг перед від’їздом до Санкт-Петербурга для участі в XVI Кубку Співдружності. Суперником динамівців виступив лідер чемпіонату України серед команд першої ліги – столична «Оболонь».

«Динамо-2» – «Оболонь» – 3:3
15 січня. Чапаївка. Манеж НТБ ФК «Динамо» Київ. 300 глядачів

Арбітр: Шебек (Київ)

«Динамо-2» (1 тайм): Кічак, Пінчук, Бутенін, Прілєпов, Фартушняк, Мілько, Суарес, Герасим’юк, Морозюк, Зозуля, Ярмоленко

«Динамо-2» (2 тайм): Бойко, Фартушняк, Бутенін, Прилєпов, Довгий (Степанишин, 68), Мілько, Суарес, Герасим’юк (Назарчук, 60), Морозюк (Єременко, 60; Чаус, 90), Лисенко, Воронков

Голи: Герасим’юк (22), Мілько (81, пен), Степанишин (87) - Іващенко (55), Мірошниченко (64), Будний (67)

Вилучення: Єременко (89).

Перший тайм пройшов з перевагою підопічних Геннадія Литовченка і Юрія Калитвинцева. Результатом цього став гол на 22-й хвилині. Олег Герасим’юк відважився на удар з-за меж штрафного, і м’яч, ударившись в обидві стійки, таки залетів у сітку воріт.

Після перерви «Оболоні» знадобилось трохи більше десяти хвилин, щоб перевернути усе з голови на ноги. Але три пропущених м’ячі не зламали юних динамівців. На 81-й хвилині захисники «пивоварів» у своєму штрафному збили Дмитра Єременка, а Вадим Мілько точно реалізував 11-метровий удар.

А за кілька хвилин до закінчення матчу «Динамо-2» зрівняло рахунок. Мілько видав прекрасну передачу врозріз на хід Єременку, Дмитро вискочив віч-на-віч із воротарем, бити не став, а відкотив під удар Олександру Степанидину – нападаючий забивав уже в порожні ворота.

Буквально в наступній ж атаці «Оболонь» могла вирвати перемогу, але нападаючий суперника не зміг утілити в гол свій тет-а-тет із голкіпером «Динамо-2» Сергієм Бойко.

За хвилину до фінального свистка на полі виникло невеличке перетасування, яке завершилось вилученням Дмитра Єременка. Щоправда, за обопільною домовленістю, динамівські тренери зробили заміну, і команди дограли поєдинок рівноцінними складами.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер