Контрольний матч. «Динамо-2» – «Рось» – 4:1

Контрольний матч. «Динамо-2» – «Рось» – 4:1

Сьогодні в рамках підготовки до нового сезону, який стартує 20-го липня, «Динамо-2» на базі в Конча-Заспі провело контрольний поєдинок проти «Росі» з Білої Церкви. Підопічні Геннадія Литовченка не залишили супернику шансів, розгромивши його з рахунком 4:1. У складі динамівців відзначилися Еммануель Окодува, який забив три м’ячі, та Марис Верпаковскіс.

Зручну для себе перевагу господарі забезпечили ще в першому таймі. Всі голи динамівці забивали після виходів віч-на-віч із воротарем «Росі». Вже на 8-й хвилині Верпаковскіс скористався наданим йому шансом і відкрив рахунок, а згодом блискучий момент реалізував Окодува, подвоївши перевагу своєї команди. Після цього футболісти «Росі» змогли скоротити перевагу в рахунку, але ненадовго. Цього вечора пішла гра у нігерійського нападника «Динамо», який, нагадаємо, під час зборів не тренувався з командою, оскільки не зміг приїхати на збір до Австрії через проблеми з паспортом. Еммануель чітко реалізував ще два виходи віч-на-віч із воротарем, встановивши остаточний рахунок у матчі.

В другому таймі після низки замін динамівці продовжували володіти ініціативою, багато атакували, але результат більше не змінювався.

Любителям статистики

«Динамо-2»: Бойко, Кушніров, Парцванія, Бутенін, Федорів (Фартушняк, 55), Гармаш, Петров, Теміле (Коркішко, 55), Довгій, Верпаковскіс (Шевчук, 55), Окодува (Воронков, 55).

Голи: Верпаковскіс, Окодува – 3.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер