Контрольний матч. «Динамо-2» - «Вишневе» - 5:0

Контрольний матч. «Динамо-2» - «Вишневе» - 5:0
Сергій Шевчук

Друга динамівська команда в рамках підготовки до сезону провела контрольний поєдинок з командою «Вишневе». Підопічні Литовченка та Калітвінцева не залишили гостям шансів, розгромивши їх із рахунком 5:0. Всі м'ячі було забито в другому таймі. Спочатку Гаврась, який приїхав до команди на перегляд, віддав чудовий пас Шевчуку, який вийшов віч-на-віч із воротарем і пробив повз нього в дальній кут. Потім уже сам Гаврась скористався з передачі Шевчука з флангу до штрафного майданчика, і в один дотик метрів із 10-ти відправив м'яча до дальнього кута. До великого рахунок довів Бутенін, якого Рибалка діагональним пасом вивів віч-на-віч із воротарем.

Четвертий гол став наслідком зрізки у свої ворота після прострілу Сухоцького. А крапку в матчі поставив Шевчук. Морозенко віддав пас за спину захисників, Сергій вийшов віч-на-віч, обвів воротаря і відправив м'яча до порожніх воріт.

У першому таймі в динамівців були непогані моменти, але реалізувати їх не вдалося, а після перерви повна перевага господарів ні в кого не викликала сумнівів. Наша команда контролювала гру, а результат говорить сам за себе.

«Динамо-2» - «Вишневе» - 5:0 (0:0).

«Динамо-2» (перший тайм): Кичак, Рижук, Парцванія, Шкаврон, Кушніров, Боровець, Прокипчук, Суарес, Д. Єременко (Фароян, 31), Гриппа (Коваль, 31), Малин.

«Динамо-2» (другий тайм): Рудько, Люлька, Родіна, Новак, Сухоцький, Бутенін, Рибалка, Сахневич, Гаврась, Шевчук, Морозенко.

Голи: Шевчук (52, 88), Гаврась (60), Бутенін (75), автогол (77).

Відзначимо, що 8-го лютого «Динамо-2» проведе контрольний поєдинок з командою «Ставище», а наступного дня вирушить на тренувальний збір на Кіпр.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер