Контрольний матч. «Динамо» – «Динамо» (молодіжний склад) – 6:1

Контрольний матч. «Динамо» – «Динамо» (молодіжний склад) – 6:1

«Динамо» провело контрольний матч зі своєю молодіжною командою, тим самим заповнивши прогалину в ігровій практиці, яка виникла у зв’язку з паузою в чемпіонаті. В поєдинку взяли участь футболісти, які не роз’їхалися по збірних і залишилися в розташуванні команди.

Кожний із таймів тривав по 35 хвилин. Основна команда здобула доволі легку перемогу з рахунком 6:1. Хет-трик на свій рахунок записав Ісмаель Бангура, який відновився після неприємного ушкодження і готовий до боротьби за місце в основному складі. Також дублем відзначився Сергій Кравченко, ще один м’яч на рахунку Тіберіу Гіоане. В молодіжному складі в першому таймі відзначився Атанас Чепілов.

Нагадаємо, що в повному складі «Динамо» збереться 2 квітня – після того, як динамівці зіграють у складах своїх національних збірних у відбіркових матчах до чемпіонату світу.

«Динамо» – «Динамо» (молодіжний склад) – 6:1

«Динамо»:
Шовковський, Бетао, Саблич, Юссуф, Несмачний, Гіоане, Асатіані, Гусєв, Кравченко, Гільєрме, Бангура.

«Динамо» (молодіжний склад): Кичак, Коваль, Бутенін, Допілка, Долгій (Менжега, 36), Теміле, Оздоєв (Пархоменко, 55), Чернат, Герасим’юк (Білала, 36), Діого Рінкон, Чепілов (Дудченко, 36).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер