Контрольний матч. «Динамо» (молодіжний склад) – ПФК «Олександрія» – 3:1

Перед відльотом на кіпрський збір молодіжна команда «Динамо» провела контрольний поєдинок проти ПФК «Олександрії». Представника першої вітчизняної ліги вдалося обіграти з упевненим рахунком 3:1.

Під кінець першого тайму Ксьонз відправив м'яча до воріт дальнім ударом з лівої ноги, а буквально через дві хвилини Окодува скинув м'яча Щедрому, який у районі одинадцятиметрової позначки розпорядився ним якнайкраще – 2:0. Після перерви чудово виконав штрафний удар Макаренко – після його подачі зі стандарту Стретович головою відправив м'яча до сітки. Через три хвилини суперник зміг скоротити відставання в рахунку дальнім ударом з-за меж штрафного майданчика, але більшого динамівці гостям зробити не дозволили.

Суперник також грав двома складами: у першому таймі на поле вийшли переважно хлопці, які перебували на перегляді в команді, а після перерви їх змінили повноправні футболісти клубу.

Склад «Динамо» (молодіжний склад) виглядав так:
Рибка (Тимофеєв, 46), Пінчук, Логінов (Адаменко, 30), Довгий, Менжега (Лещенко, 46), Прилєпов (Долгий, 60), Окодува, Щедрий (Стретович, 62), Ксьонз (Кохія, 75), Макаренко, Коркішко (Осадчий, 46).

Голи у складі «Динамо» (молодіжний склад) забивали: Ксьонз (40), Щедрий (42), Стретович (68).

У середу всі футболісти молодіжної команди пройдуть у манежі тестування, а в суботу підопічні Володимира Мунтяна вирушать на учбово-тренувальний збір, який пройде на Кіпрі.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер