Контрольний матч. «Динамо» (молодіжний склад) – «Путрівка» – 1:2

Контрольний матч. «Динамо» (молодіжний склад) – «Путрівка» – 1:2

Слідом за другою командою манеж динамівської бази зайняв молодіжний склад. Підопічні Олександра Хацкевича зустрічалися з представником чемпіонату Київської області – ФК «Путрівка». Грали команди два тайми по 40 хвилин.

Гра могла бути зробленою вже в перші хвилини, якби Панфілов (двічі) і Швидкий реалізували чудові моменти, але фортуна і стійка виявилися на боці гостей. Надалі гра трохи заспокоїлася, гості стали переходити на половину поля динамівців і навіть завдавати ударів по воротах Тимофеєва. Але наш воротар був напоготові, та й захисники підстраховували.

А незабаром після перерви динамівцям довелося відіграватися – з меж воротарського майданчика удар головою вдався Пустовіту. У динамівців запам’ятався хороший потужний удар новачка із Чернігова Койдана, але трохи неточно. А яким чином не забили Боровик та Котляр упродовж однієї з атак, так і залишилося для всіх загадкою. Але капітан відразу виправився, вирішившись на потужний удар зі штрафного трохи лівіше півкола штрафного майданчика.

До фінального свистка моментів у обох команд було небагато, але «Путрівка» зі своїх вичавила максимум. На останній хвилині однофамілець капітана основної команди «Динамо» блискучим ударом зліва спрямував м’яча до «дев’ятки» по недосяжній для воротаря траєкторії та приніс номінальним гостям перемогу.

«Динамо» (молодіжний склад) – «Путровка» – 1:2.

«Динамо»:
Тимофеєв (Леванідов, 41), Лапушенко, Гарбар, Трубочкін, Койдан, Боровик, Пивовар (Скакун, 60), Котляр, Мирослин (Дрангой, 41), Панфілов, Швидкий (Сичинава, 53).

Голи: Боровик (66) – Пустовіт (47), Шевченко (90).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер