Контрольний матч. «Динамо» – «Спартак» (Нальчик) – 2:0

Контрольний матч. «Динамо» – «Спартак» (Нальчик) – 2:0

Якщо у вчорашньому матчі з «Торпедо» (2:0) грав умовно другий склад, підсилений Сергієм Ребровим, то сьогодні в матчі зі «Спартаком» із Нальчика вийшли найсильніші на даний момент виконавці. Звичайно, не вдалося уникнути втрат: Алмейда відновлюється після легкого ушкодження, Гільєрме лише вранці приєднався до команди, а Шевченку було надано відпочинок.

Це вже не перша зустріч динамівців із клубом із Нальчика. У грудні минулого року, коли підопічні Олега Лужного готувалися в Туреччині до матчу останнього туру групового турніру Ліги Європи УЄФА з «Шерифом», «біло-сині» розгромили нальчан із рахунком 4:0 (голи на рахунку Єременка, Ярмоленка (двічі) та Кравця). Щоправда, тоді проти «Динамо» грали резервісти «Спартака» й футболісти, які перебували в команді на перегляді.

Цього разу все було набагато серйозніше – незабаром у росіян старт у національному чемпіонаті (12-го березня з «Крильями Совєтов»). Про ступінь готовності суперника говорить той факт, що буквально кілька днів тому на зборі нальчани зіграли внічию (0:0) із донецьким «Шахтарем».

У звітному ж поєдинку, який, як і матч із «Торпедо», складався з двох таймів по 40 хвилин, перемога дісталася «біло-синім». Рахунок вдалося відкрити Вукоєвичу – Ярмоленко закинув м’яча до штрафного майданчика, і Огнєн, відірвавшись від захисників, перекинув м’яча через голкіпера, який вийшов із воріт. На 50-й же хвилині відзначився Денис Гармаш, красивим ударом зльоту з дальньої дистанції встановивши остаточний рахунок у матчі.

Контрольний матч

«Динамо» – «Спартак» (Нальчик) – 2:0 (1:0).

«Динамо»:
Шовковський (Коваль, 41), Данило Силmва (Бетао, 41), Юссуф, Хачеріді, Попов, Вукоєвич, Єременко (Рибалка, 60), Гусєв (Зозуля, 60), Мілевський (Гармаш, 41), Ярмоленко (Нінкович, 41), Кравець.

Голи: Вукоєвич (6), Гармаш (50).

Дивіться на сайті відеозвіт з усіма голами та цікавими моментами матчу проти «Спартака» з Нальчика.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер