Контрольний матч. «Динамо-2» – «Олімпік» (Донецьк) – 3:0

Контрольний матч. «Динамо-2» – «Олімпік» (Донецьк) – 3:0

Підопічні Олександра Хацкевича здобули впевнену перемогу над суперником, у складі якого грало багато потенційних новачків.

Уже на 10-й хвилині «біло-сині» відкрили рахунок: після прострілу Гемеги з флангу воротар після рикошету від одного із захисників невдало парирував м'яча, й Каверін замкнув дальню стійку. Незабаром динамівцям вдалося подвоїти свою перевагу – це Хльобас реалізував вихід віч-на-віч із воротарем після блискучого пасу Каверіна урозріз.

Після перерви «біло-сині» продовжували володіти перевагою, зокрема, двічі міг відзначитися Мякушко. Але довести рахунок до розгромного вдалося не йому. Вже на останній хвилині Ягодінскіс вдало підключився на подачу Морозенка зі штрафного та спрямував м'яча у ворота.

Зазначимо, що догравали матч динамівці вдесятьох – на 83-й хвилині травму отримав Спичка, який вийшов на заміну, й тренерський штаб вирішив не проводити зворотну заміну.

Наступний контрольний матч для команди Олександра Хацкевича буде міжнародним. У суботу, 19 липня, «біло-сині» зіграють у Кракові з місцевим «Гутником». Початок матчу – о 20:00 за місцевим часом (21:00 за Києвом).

Контрольний матч

16.07.2014. Конча-Заспа. УТБ «Динамо»

«Динамо-2» – «Олімпік» (Донецьк) – 3:0 (2:0)

«Динамо-2»: Бущан (Шевченко, 70), Трубочкін (Рижук, 70), Братков (Ягодінскіс, 60), Лухтанов (Азацький, 70), Чорноморець (Спичка, 70), Гемега (Полярус, 70), Савченко (Морозенко, 60), Цибульник, Каверін (Мякушко, 60), Ісраїлов (Хобленко, 46), Хльобас (Маїк, 60).

Голи: Каверін (10), Хльобас (25), Ягодінскіс (90).

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото А.Куцан

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер