Контрольний матч. «Динамо» - «Динамо-Брест» - 7:0

Контрольний матч. «Динамо» - «Динамо-Брест» - 7:0

Олександр Хацкевич задіяв у поєдинку лише кількох гравців основного складу. Компанію їм склали футболісти молодіжної команди, яким, до того ж, був наданий чудовий шанс показати себе у грі з сильним суперником. Киян на поле з капітанською пов'язкою вивів Олег Гусєв.

Перевага господарів була значною з першої і до останньої хвилини зустрічі, рівновага в рахунку утримувалася лише в першу чверть години. Потім м'ячі із завидною регулярністю стали влітати у ворота Малерба Жермені. Першим з передачі Жуніора Мораеса відзначився Микола Шапаренко, потім точний удар завдав уже сам бразилець, скориставшись пасом від Романа Вантуха. Після цього білоруси ще більше ускладнили собі завдання - Аврамія жорстко збив Шапаренка, який виходив сам на сам із воротарем, за що був вилучений з поля.

Варто відзначити, граючи в більшості кияни м'ячі не забивали. На початку другого тайму друге попередження отримав Микита Бурда, залишивши команди в усічених складах догравати матч. Ось тут і почався голепад!

На 60-й хвилині Мораес довів рахунок до великого, а потім настав час Владислава Алєксєєвана, який вийшов на заміну . Молодий форвард зловив кураж і з 65-ї по 80-у хвилину тричі відзначився у воротах команди з Бреста! Браво, Владиславе, майстерність і гольове чуття нападника оцінила і досить значна як для товариського матчу аудиторія на трибунах стадіону імені Лобановського. Фінальну крапку в матчі поставив Назарій Русин - 7:0!

Контрольний матч

02.09.2017. м.Київ, стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського. 7000 глядачів.

«Динамо» (Київ) - «Динамо-Брест» (Білорусь) - 7:0 (2:0)

«Динамо»: Бущан (Рудько, 46), Дубінчак, Пантич, Бурда, Кравченко (Карась, 70), Буяльський (Алібеков, 77), Казаков (Калюжний, 59), Шапаренко (Петрусенко, 70), Гусєв (к) (Смирний, 64), Мораес (Русин, 64), Вантух (Алєксєєв, 64).

«Динамо-Брест»: Жеремі, Борха, Аврамія, Лебедєв, Веретило, Легчілін, Осучукву, Премудров, Торрес (Мілевський, 61), Василюк (к) (Фамейє, 46), Нівалдо (Етунді, 66).

Голи: Шапаренко (15), Мораес (25, 60), Алєксєєв (65, 75, 80), Русин (86).

Попереджені: Бурда (29), Пантич (82).

Вилучені: Бурда (57, друге попередження) - Аврамія (36).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер