Контрольний матч. «Динамо» – «Евіан» – 3:0. Звіт про матч

Контрольний матч. «Динамо» – «Евіан» – 3:0. Звіт про матч

Уже на 2-й хвилині зустрічі «біло-сині» вийшли вперед – Шапаренко знайшов на лівому фланзі Ваната, який увійшов до штрафного майданчика та зробив розрізну передачу на Богдана Лєднєва – 1:0!

Швидко повівши в рахунку, динамівці продовжили грати першим номером, обстрілюючи володіння голкіпера «Евіана» Моді. По черзі ударів завдавали Ванат і Беніто, однак першому трохи забракло точності, а в другому моменті врятував воротар. Після однієї зі спроб Ваната м’яч все-таки побував у сітці воріт французів, однак не був зарахований через офсайд у динамівця.

Проте Владиславу знадобилося зовсім небагато часу, щоб досягти мети: на 17-й хвилині форвард здійснив сольний прохід із центра поля, випередивши двох захисників, та реалізував вихід один на один проти Морі – 2:0!

Незважаючи на повну ігрову перевагу «Динамо», гравці «Евіана» досить гостро використовували свої контратаки. В одному з моментів Денис Бойко після потужного удару з-за меж штрафного ледве встиг дістати м’яч, який прямував у «дев’ятку» воріт «біло-синіх».

У другій половині першого тайму темп гри знизився, але кияни продовжували шукати нагоди, щоб збільшити рахунок. Так, чудовий шанс мав Карлос де Пена, який пробивав із гострого кута зліва – Моді був на місці. Окрім того, переправити м’яч у сітку після прострілу з правого флангу від Олександра Тимчика міг Ванат, однак і тут воротар «Евіана» випередив динамівця.

Проте до перерви кияни встигли засмутити суперників ще раз – дубль на свій рахунок записав Лєднєв. Прийнявши передачу з глибини від Дениса Гармаша, Богдан отримав від суперників достатньо часу та простору, щоб розвернутися до воріт, прицілитися та вразити правий кут ударом із лінії штрафного – 3:0!

Перед другим таймом Мірча Луческу вніс зміни до кожної з ліній, здійснивши одразу п’ять замін, а ще через 15 хвилин – повністю оновив центр півзахисту. При цьому в атаці на початку другої 45-хвилинки динамівці діяли значно стриманіше – можна відзначити хіба що небезпечний удар Карлоса де Пени зі штрафного, з яким не без зусиль впорався воротар «Евіана» Алексіс.

Динамівці активізувалися в атаці в фінальному відрізку матчу: Антюх завдавав удару з правого боку штрафного – голкіпер зреагував, а Вівчаренко як прострілював на Кулача, так і сам пробивав із гострого кута, однак ця спроба була заблокована. Заважала в завершальній стадії й якість поля, яке розмокло внаслідок дощів у передмісті Женеви – так, Родрігес послизнувся в штрафному та не зумів прийняти передачу від Кулача, тим самим змарнувавши перспективний вихід в атаку.

Відмінну можливість учетверте вразити ворота «Евіана» наприкінці гри мав Віталій Буяльський, який після багатоходівки киян пробив спочатку у голкіпера, а вже на добиванні відправив м’яч повз ворота. Тож фінальний свисток зафіксував перевагу, здобуту ще в першому таймі – 3:0.

Свій наступний контрольний матч на зборі «Динамо» проведе 17 липня – проти французької «Ніцци». До нього команда готуватиметься вже зі збірниками, які прибули до розташування «біло-синіх» сьогодні.

Швейцарський збір-2021. 3-й контрольний матч

«Динамо» - «Евіан» - 3:0 (3:0)

15.07.2021. Мерен, Швейцарія

«Динамо»: Бойко (Моргун, 46) – Тимчик (Сирота, 62), Кендзьора (Вівчаренко, 46), Шабанов, Дубінчак (Родрігес, 46) – Гармаш (к) (Буяльський, 62), Беніто (Антюх, 46), Лєднєв (Андрієвський, 62), де Пена, Коробенко (Шепелєв, 62) – Ванат (Кулач, 46).

«Евіан» (стартовий склад): Моді - Авелліно, Лоссені, Хейм, Деді, Махамаду, Себраїл, Барт, Клідіс, Фаб'єн, Макс (к).

Голи: Лєднєв (2, 38), Ванат (17).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер