Контрольний матч. «Динамо» – «Газіантеп» – 3:2. Звіт про матч

Контрольний матч. «Динамо» – «Газіантеп» – 3:2. Звіт про матч

Поєдинок розпочався для динамівців не дуже приємно – уже на 4-й хвилині Сагаль завдав удару здалеку, і Бойко не зміг зреагувати, дозволивши м’ячу влетіти в кут воріт.

Пропущений гол змусив «Динамо» активізуватися. Кілька моментів мав Лєднєв – в одному випадку Богдан трохи забарився з ударом, перебуваючи в перспективній позиції в 10-ти метрах від воріт, а в іншому після його прострілу на дальню стійку кількох сантиметрів не вистачило Сідклею, аби дотягнутися до м’яча та замкнути передачу.

LUK-5527-1

LUK-5541-1

У подальшому «увімкнувся» Андрієвський. Двічі Олександр пристрілювався до воріт суперника, але в обох випадках вище за всілякі похвали зіграв голкіпер турецької команди. Змінити рахунок на табло «біло-синім» вдалося в середині тайму, упродовж хвилини забивши два м'ячі. Спочатку Попов вдало замкнув подачу Сідклея зі штрафного, опинившись на дальній стійці, а згодом бразилець відзначився ще однією результативною дією – після його прострілу з лівого флангу Ерсой зрізав м’яча у свої ворота.

LUK-5777-1

Динамівці продовжували тиснути, змушуючи суперника відбиватися, але до перерви рахунок більше не змінювався. А от незабаром після поновлення гри, коли «Динамо» майже повністю оновило склад (з тих, хто грав у першому таймі, на полі залишилися лише Попов та Андрієвський), турецькій команді вдалося несподівано відігратися, коли Максім поцілив у дальній кут воріт після атаки, організованої правим флангом.

LUK-5914-1

Але нічийний рахунок тримався недовго. Де Пена розігнав атаку по центру, віддав лівіше на Буяльського, Віталій прострілив на дальню стійку, звідки Кулач буквально з метра відправив м’яча у ворота.

LUK-5868-1

У подальшому моменти виникали біля обох воріт. Зокрема, Бущан врятував після удару Ерсоя з близької відстані, а на допомогу голкіперу «Газіантепа» після пострілу Родрігеса прийшла стійка. Щоправда, тримати високий темп до кінця матчу команди не змогли, й останні хвилини минули без небезпечних моментів.

LUK-5989-1

У підсумку 3:2 – перемога «Динамо», яка стала для нашої команди завершальною перед стартом сезону. Уже в понеділок, 26 липня, «біло-сині» повернуться до Києва, а перший офіційний матч проведуть 1 серпня на НСК «Олімпійський» проти «Вереса».

LUK-6005-1

Тренувальний збір у Австрії, контрольний матч

«Динамо» (Київ, Україна) – «Газіантеп» (Туреччина) – 3:2

«Динамо» (перший тайм): 71. Бойко, 24. Тимчик, 34. Сирота, 4. Попов, 16. Миколенко, 23. Сідклей, 18. Андрієвський, 10. Шапаренко, 20. Караваєв, 19. Гармаш, 17. Лєднєв.

«Динамо» (другий тайм): 1. Бущан, 94. Кендзьора, 4. Попов, 13. Шабанов, 11. Дубінчак, 8. Шепелєв, 18. Андрієвський, 22. Родрігес, 29. Буяльський, 14. де Пена, 91. Кулач.

«Газіантеп» (стартовий склад): Гювенч, Джилободжі, Ерсой, Тоска, Ногуейра, Дікко, Олковські, Нійяз, Пехліван, Сагаль, Максим.

Голи: Попов (27), Ерсой (28, автогол), Кулач (52) — Сагаль (4), Максім (49).

LUK-6015-1-1

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер