Контрольний матч. «Динамо» – «Лудогорець» – 1:2. Звіт про матч

Контрольний матч. «Динамо» – «Лудогорець» – 1:2. Звіт про матч

Динамівці прибули на берег Середземного моря лише вчора, провівши кілька вихідних із сім’ями, і встигнули провести кілька тренувань. Варто відзначити, що погода, на відміну від ОАЕ, не така спекотна, до того ж в Анталії йдуть дощі, що є більш сприятливими умовами для футболу.

Команди обережно розпочали гру, однак поступово «біло-сині» прибрали ініціативу до своїх ніг. Буяльський перевірив реакцію воротаря ударом здалеку, так само надійно зіграв голкіпер після удару Бєсєдіна. А на 23-й хвилині підопічні Мірчі Луческу відкрили рахунок. Точніше, допоміг це зробити нашій команді суперник: Шапаренко обігрався з Буяльським, увірвався до штрафного майданчика, віддавав передачу на Бєсєдіна, але Артема випередив захисник «Лудогорця» Вердон, який зрізав м’яча у власні ворота – 1:0.

Повівши в рахунку, кияни заспокоїлися, дозволивши супернику створити кілька атак. І якщо кілька ударів у виконанні футболістів «Лудогорця» виявилися неточними, то на 39-й хвилині бразильцю Каулі було важко схибити з кількох метрів після того, як Бущан, вибиваючи м’яча, влучив у ногу Забарного, тим самим дозволивши болгарському клубу зрівняти рахунок – 1:1.

Після перерви динамівці вийшли на поле, сповнені рішучості знову вийти вперед, однак аналогічні думки були й у «Лудогорця». І якщо Сидорчук встигнув вибити м’яча з-під ніг у Кешеру, який був готовий пробити з вигідної позиції з меж штрафного майданчика, то завадити Са точно пробити по воротах із кількох метрів після подачі з кутового ніхто не зміг – 1:2.

У подальшому «біло-синім» потрібно було відіграватися, однак великі сили в атаку кинуто не було. Близьким до того, аби відзначитися, був Лєднєв – спочатку після його дальнього удару та рикошету від ноги суперника м’яч полетів на кутовий, а згодом Богдан ударом зі штрафного поцілив у стійку. В останні хвилини на полі, незважаючи на товариський статус поєдинку, було багато фолів та мало футболу.

У підсумку матч завершився мінімальною поразкою «Динамо» – 1:2. Свій наступний матч «біло-сині» проведуть 1 лютого, коли зіграють із тбіліським «Динамо».

Збір у Туреччині. Перший контрольний матч

«Динамо» (Київ, Україна) – «Лудогорець» (Разград, Болгарія) – 1:2

«Динамо»: Бущан (Нещерет, 46), Миколенко (Ванат, 82), Попов, Забарний (Шабанов, 60), Кендзьора (Н.Волошин, 76), Сидорчук, Шапаренко (Шепелєв, 68), Буяльський (Лєднєв, 68), де Пена (Сідклей, 60), Родрігес (Караваєв, 60), Бєсєдін (Супряга, 76).

«Лудогорець» (стартовий склад): Ренан, Дяков, Ікоко, Са, Вердон, А.Ілієв, Текпетей, Каулі, Недялков, Десподов, Баджі.

Голи: Вердон (23, автогол) – Каулі (39), Са (56).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер