ТМ. «Динамо» - «Оболонь-Бровар» - 5:0. Звіт про матч, огляд

ТМ. «Динамо» - «Оболонь-Бровар» - 5:0. Звіт про матч, огляд

Паузу на поєдинки національних збірних «Динамо» заповнило контрольним матчем проти земляків з «Оболонь-Бровар». До заявки Олексія Михайличенка на цей матч потрапили футболісти першої команди, які не отримали виклики до своїх збірних, найближчі резервісти і ряд молодих футболістів.

Господарі швидко захопили ініціативу в матчі і почали створювати небезпеку біля чужих воріт. В основному небезпека виникала після швидких атак динамівців через фланги і простріли у штрафну. По моменту забити швидкий м'яч утратили Соль і Дуелунд. Іспанський форвард не зміг нанести акцентованого удару з меж штрафного, а в моменті Дуелунда сферу з лінії воріт вибив захисник. Футболісти «Оболонь-Бровар» відповіли пострілом Пучковського, який парирував Бущан.

На 20-й хвилині рахунок було відкрито! Де Пена взявся пробивати штрафний із 18 метрів по центру воріт і обвідним ударом поклав м'яч упритул до стійки.

Після гола гра дещо заспокоїлася. Гармаш пробивав здалеку, але точно в руки Федорівському. Потім, в одній з атак, Соль виходив сам-на-сам, але знову голкіпер гостей нейтралізував загрозу, вчасно вийшовши з воріт.

А на останній хвилині тайму стався гол. Де Пена взявся виконувати кутовий із правого флангу і закрутив м'яч у ближню «дев'ятку», таким чином виконавши «сухий лист».

У дебюті другої половини зустрічі де Пена забив свій третій м'яч - Карлос точним ударом головою замкнув навіс Андрієвського на дальню стійку.

Підопічні Олексія Михайличенка, який у цьому матчі зробив усього одну заміну, змінивши Янакова на Сироту, продовжували атакувати. Моменти були й у Дуелунда, і в Андрієвського, і у Соля, але вони ними не скористалися.

Найреальнішим шансом у гостей був штрафний на 79-й хвилині, але постріл із 19 метрів Бущан узяв намертво.

А наприкінці матчу «Динамо» забило ще двічі! Спершу де Пена оформив покер, реалізувавши вихід сам-на-сам. Уругваєць, отримавши м'яч із глибини від Дуелунда, не став входити у штрафну і пробив під опорну ногу Фастова.

Фінальну крапку в матчі поставив Соль на останній хвилині основного часу, точним ударом головою з меж штрафного реалізувавши навіс де Пени.

5:0 - розгромна перемога «Динамо» над «Оболонь-Броварем». Карлос де Пена оформив покер і записав на свій рахунок результативну передачу.

Контрольний матч

17.11.2019. Київ, стадіон «Динамо» ім. В.В. Лобановського. 1000 глядачів

«Динамо» - «Оболонь-Бровар» - 5:0 (2:0)

«Динамо»: 1. Бущан, 23. Піварич, 44. Кадар, 17. Сідклей, 19. Гармаш (к), 7. Янаков (30. Сирота, 46), 18. Андрієвський, 99. Дуелунд, 14. Де Пена , 6. Кадірі, 9. Соль.

«Оболонь-Бровар»: 1. Федорівський (55. Фастов, 51), 10. Слободян (к) (7. Островський, 46), 15. Гуськов (44. Касімов, 56), 19. Семенко (77. Покойовий, 61), 22. Бровченко (18. Степаненко, 56), 24. Прокопенко (2. Духан, 78), 30. Коста (27. Козій, 88), 50. Шевченко (11. Ульянченко, 46), 80. Єфремов (5. Чобанов, 61), 94. Пучковський (99. Дерев’яго, 46), 96. Мате (74. Потопальський, 51).

Голи: Де Пена (20, 45, 48, 88), Соль (90);

Попередження: Гармаш (26) - Ульянченко (55).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер