Контрольний матч. «Динамо» - «Олімпік» - 1:2 (+ФОТО, ВІДЕО)

Контрольний матч. «Динамо» - «Олімпік» - 1:2 (+ФОТО, ВІДЕО)

Полюбили такі матчі і вболівальники, які отримали чудову нагоду в вихідний день сходити на рідний стадіон, подивившись у справі поряд з гравцями основного складу найближчий резерв. Безсумнівну користь від матчу мають і тренери, а футболісти отримають необхідну ігрову практику. Вже на 4-й хвилині зустрічі динамівці чудово розіграли кутовий: Микита Кравченко подав, а Назарій Русин скориставшись помилкою захисника пробив точно за призначенням! Але на відміну від гри з «Динамо» із Бреста, яка закінчилася перемогою киян 7:0, «Олімпік» від стартового ляпасу швидко прийшов у себе і згодом зумів скласти серйозну конкуренцію.

На 25-й хвилині у штрафному порушив правила Алібеков, а демонструючий чудову форму в нинішньому сезоні Моха чітко пробив з пенальті - 1:1. Моменти продовжували виникати поперемінно біля обох воріт, у динамівців прекрасний шанс вийти вперед втратили Русин та Шапаренко, які удвох опинилися на ударній позиції. Через хвилину Шабанов ледь не замкнув простріл з флангу, а в атаці у відповідь удар від Алібекова прийняла на себе поперечина. Всі ці моменти відбулися в заключні п'ять хвилин першого тайму, доставивши глядачам чимало емоцій.



У другому таймі атаку «Динамо» був покликаний посилити Мораес, який провів останні дні на реабілітації в Сербії. Був у бразильця гарний момент, але з близької відстані не зміг переправити м'яч після подачі кутового від Лєднєва. Незабаром вигідний момент не реалізував Смірний, а розв'язка наступила на 86-й хвилині - Моха вийшов сам на сам з Бущаном і вивів свою команду вперед.



Сезон 2017/18. Контрольний матч

07.10.2017. м.Київ, стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського

«Динамо» (Київ) - «Олімпік» (Донецьк) - 1:2 (1:1)

«Динамо»: Рудько (Бущан, 46), Дубінчак, Пантич (Карась, 81), Кравченко, Казаков (Петрусенко, 63), Калюжний, Шапаренко (Смірний, 63), Алібеков (Мораес, 46), Гусєв (к) (Янаков, 67), Н.Русин (Алексєєв, 63), Вантух (Лєднєв, 46).

«Олімпік»: Кичак (Махарадзе, 46), Кравченко (к) (Лухтанов, 46), Сондей (Р.Русін, 65), Моха, Михальов (Поступаленко, 46), Шабанов, Шестаков (Федорів, 46), Брікнер, Гуті (Прийомов, 46), Богданов (Єдинак, 68), Мигунов.

Голи: Русин (4) - Моха (25, з пенальті; 86).

Попереджений: Лухтанов (79).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер