Товариський матч. «Динамо» - «Санкт-Паулі» - 3:1 (+ВІДЕО)

Товариський матч. «Динамо» - «Санкт-Паулі» - 3:1 (+ВІДЕО)

Суперники підходили до звітного матчу в різному функціональному стані. Якщо кияни лише тиждень як перебувають у тренувальному ритмі й лише набирають форму, то у німців незабаром поновлення чемпіонату («пірати» свій матч проведуть 29 січня, коли прийматимуть на своєму полі «Штутгарт»). До спарингу з «Динамо» вони вже встигнули зіграти три поєдинки, в яких здобули дві перемоги, в тому числі над цьогорічним учасником Ліги чемпіонів – швейцарським «Базелем».

Наставник «Динамо» Сергій Ребров прогнозовано надав ігрову практику всім гравцям, які перебувають на зборі, за виключенням воротарів – у сьогоднішньому матчі по тайму зіграли Рудько та Коваль, а Бущан та Маханьков, імовірно, отримають свій час у завтрашньому спарингу. Обидва склади в кожному з таймів були змішаними, де знайшлося місце й молодим футболістам.

До перерви гра була рівною, з гострими моментами біля обох воріт. У динамівців найбільша небезпека в першому таймі виходила від Ярмоленка, який і асистував партнерам, і сам завершував комбінації, однак Андрію та його партнерам або бракувало влучності, або на висоті був голкіпер «Санкт-Паулі». Також два хороших моменти були у Громова, який має тверді наміри закріпитися в основному складі «біло-синіх», однак в одному епізоді Артем не поцілив у ворота з вигідної позиції, а в другому м'яч після його удару прийшовся у стійку.

На другий тайм вийшов повністю оновлений склад, який виявився куди більш вправнішим у завершальній стадії атак. Ударною виявилася двохвилинка незабаром після поновлення гри, протягом якої динамівці забили два м'ячі. Постаралися фланги «Динамо» – спочатку Бєсєдін замкнув головою навіс Морозюка з правого флангу, а згодом Гармаш розстріляв ворота з близької відстані після пасу Михайличенка з лівого флангу. Третій м'яч киянам вдалося забити трохи згодом, і знову до взяття воріт призвела флангова передача – щоправда, із навісом Буяльського захисник упорався, однак вибив кулю прямо на ногу Морозюку, який потужним ударом поцілив у дев'ятку воріт.

Лише наприкінці зустрічі динамівці дозволили супернику забити гол престижу – захисники не встежили за Дудзяком, який вдало зіграв на добиванні після того, як Росін поцілив зі штрафного у стійку. Утім, цей пропущений м'яч не завадив «біло-синім» відсвяткувати першу перемогу в 2017-му році!

1-й збір у Іспанії. 1-й контрольний матч

21.01.2017. Марбелья, Муніципальний стадіон

«Динамо» (Київ, Україна) – «Санкт-Паулі» (Німеччина) – 3:1 (0:0).

«Динамо» (1 тайм): Рудько – Тимчик, Віда, Бурда, Антунеш – Шепелєв, Сидорчук, Рибалка, Громов, Ярмоленко (к) – Яремчук.

«Динамо» (2 тайм): Коваль – Михайличенко, Хачеріді, Очигава, Морозюк (к) – Корзун, Гармаш, Буяльський, Гонсалес, Циганков – Бєсєдін.

«Санкт-Паулі» (стартовий склад): Хеєрваген, Собіх, Неріг, Мьоллер, Бубалла, Хорнуш, Ті, Шахін, Флум, Гонтер (к), Собота.

Голи: Бєсєдін (56, гольовий пас – Морозюк), Гармаш (58, Михайличенко), Морозюк (72) – Дудзяк (87).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер