Товариський матч. «Динамо» - «Тяньцзинь Теда» - 3:0 (+ВІДЕО)

Товариський матч. «Динамо» - «Тяньцзинь Теда» - 3:0 (+ВІДЕО)

На першому зборі Сергій Ребров традиційно надає всім футболістам ігровий час, задіюючи в матчах якомога більшу кількість виконавців. У кожному з таймів виходять два різні склади, жоден із яких аж ніяк не можна назвати основним. Гравці притираються один до одного, награють зв'язки, комбінації...

Як і в поєдинку днем ​​раніше проти «Санкт-Паулі», кияни багато і різноманітно атакували, перевершуючи суперника у швидкості, русі, ігровому мисленні. Що й казати, якщо лише на заключних хвилинах матчу гравці «Тяньцзинь Теди» змогли довести атаку до удару по воротах. До цього часу «біло-сині» зуміли створити з десяток чудових моментів, два з яких стали результативними.

У середині першого тайму Денис Гармаш в дотик переправив у ворота м'яч після навісу Дерліса Гонсалеса. Маючи повну перевагу, динамівці подовгу контролювали м'яч, а коли втрачали його, відразу вступали в пресинг. На початку другого тайму Андрій Ярмоленко обігрався з Олександром Тимчиком, точним ударом подвоївши рахунок. Наприкінці зустрічі Ярмоленко записав на свій рахунок і результативну передачу, з якої Артем Громов головою забив ще один м'яч. У другій грі поспіль кияни тричі засмучують воротарів суперника.

Попереду у «Динамо» два тренувальних дні, а наступний спаринг команда проведе 25-го січня проти австрійського «Ліферінга».

Контрольний матч

22.01.2017. Іспанія, м.Марбелья, Футбольний центр

«Динамо» - «Тяньцзинь Теда» - 3:0 (1:0)

«Динамо» (1 тайм): Коваль - Михайличенко, Хачеріді, Очігава, Морозюк - Корзун, Гармаш, Буяльський, Гонсалес, Циганков - Бєсєдін (Яремчук, 25)

«Динамо» (2 тайм): Бущан - Тимчик, Бурда, Віда, Антунеш - Рибалка - Сидорчук, Шепелєв, Громов, Ярмоленко - Гладкий.

Голи: Гармаш (27, гольовий пас Гонсалеса), Ярмоленко (54, Тимчик), Громов (87, Ярмоленко).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер