Контрольний матч. «Динамо» – «Ворскла». Анонс

Контрольний матч. «Динамо» – «Ворскла». Анонс

Гра відбудеться на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського та розпочнеться о 14:00.

Вхід вільний!

У березні «Динамо» провело три поєдинки в Лізі Парі-Матч (дві перемоги та поразка) й зараз готується до нових викликів – виступу на другому етапі чемпіонату та в Кубку України. Після гри тижневої давнини проти «Чорноморця» всім гравцям, які залишилися в розташуванні «Динамо», Сергій Ребров надав чотири вихідних. Знову команда зібралася на базі в Кончі-Заспі в середу, поновивши планові тренування.

Проходять вони без представників «Динамо» в національних збірних різних країн світу. Допомагати своїм командам потрапити на чемпіонат світу-2018 вирушили Микола Морозюк, Андрій Ярмоленко, Сергій Сидорчук, Віктор Циганков, Артем Бєсєдін (усі – Україна), Домагой Віда (Хорватія), Дерліс Гонсалес (Парагвай) та Тамаш Кадар (Угорщина). За молодіжну збірну України можуть зіграти Володимир Маханьков, Олександр Осман та Олександр Тимчик.

На другому етапі Ліги Парі-Матч «Динамо» та «Ворскла» зіграють у різних групах, тож у нинішньому сезоні команди в офіційних іграх уже не зустрінуться. У Кубку України полтавчани боротьбу припинили.

«Ворскла», так само як і «Динамо», після нетривалої паузи також у середу поновила тренування. До розташування молодіжної збірної України команда відправила півзахисника Олега Остапенка, всі інші гравці готуються до майбутньої зустрічі.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер