Контрольний матч. «Люцерн» - «Динамо» - 3:3. Звіт про матч

Контрольний матч. «Люцерн» - «Динамо» - 3:3. Звіт про матч

Господарям поля вдалося швидко встановити комфортну перевагу на свою користь, забивши два м’ячі на початку зустрічі. Обидві гольові атаки з центра поля розпочав Фарол Тасар. На 9-й хвилині простріл із лівого флангу знайшов у штрафному «Динамо» Паскаля Шурпфа, який виграв боротьбу у захисників і скинув м’яч на Деяна Соргіча, котрий розстріляв Дениса Бойка з близької відстані.

А сімома хвилинами пізніше «Люцерн» розвинув свою територіальну перевагу у друге взяття воріт «Динамо»: уже Соргіч головою скинув м’яч під удар Філіпу Угрінічу – і Бойко капітулював перед ударом швейцарця.

Після невдалого старту динамівці взяли м’яч під свій контроль і вирівняли гру. Однак забити ніяк не вдавалося, особливо не щастило Карлосу де Пені. Уругваєць втратив щонайменше три нагоди: спочатку зі стандарту спрямував ігровий снаряд над поперечиною, далі затягнув з ударом і влучив у захисника, а коли розстрілював ворота з близької відстані – не зміг переграти голкіпера Васіча.

У перерві Мірча Луческу змінив обох флангових захисників, із зон яких пропускалися м’ячі у першій половині зустрічі – Скорко та Дубінчак вийшли замість Кравченка та Сироти, а Лєднєв замінив де Пену. Остання заміна згодом і спрацювала – спочатку Богдан «пристрілювався», потужно, але неточно пробивши із середньої дистанції після пасу Скорка, а на 56-й хвилині скоротив відставання в рахунку. Голкіпер «Люцерна» Васо Васіч парирував удар Жерсона Родрігеса з лінії штрафного, але з добиванням Лєднєва вже не впорався – 2:1.

Однак швейцарцям невдовзі вдалося втретє поцілити у ворота Бойка – голкіпер «Динамо» зреагував на удар Ндіайє, який вийшов на заміну, з кута воротарського, однак першим на м’ячі опинився Соргіч, добивши круглого у ворота.

Загалом у другому таймі динамівці активніше діяли в атаці, ніж до перерви, і можна відзначити удар Буяльського низом по центру воріт, потужний постріл Родрігеса метрів із 20-ти, а після того як люксембуржця замінив Кулач – і момент, коли Владиславу забракло кількох сантиметрів, щоб дотягнутися до м’яча після прострілу вздовж воротарського від Лєднєва.

Утім, в останню 10-хвилинку динамівцям удалося дотиснути суперників, втіливши дві свої гольові нагоди в забиті м’ячі. На 80-й хвилині Денис Антюх після прострілу Даниїла Скорка вздовж лінії штрафного відзначився гарматним ударом у «дев’ятку» воріт «Люцерна», а наприкінці матчу Денис Гармаш, прийнявши передачу від Кулача, обіграв суперника на куті воротарського та відправив м’яч повз голкіпера в дальній кут.

3:3 – «Динамо» завершує перший збір у Швейцарії результативною нічиєю.

Збір у Швейцарії-2021, 4-й контрольний матч

«Люцерн» (Швейцарія) – «Динамо» (Київ) – 3:3 (2:0)

7.07.2021. Люцерн, «Свісспорарена»

«Люцерн» (стартовий склад): Васіч – Фрідек, Гретер, Фаркаш, Бурх, Нденге, Шюрпф, Шульц, Тасар, Угрініч, Соргіч.

«Динамо»: Бойко – Кравченко (Скорко, 46), Сирота, Шабанов (Бражко, 81), Сідклей (Дубінчак, 46) – Андрієвський (Коробенко, 81), Шепелєв (Гармаш, 73), Буяльський (Цитаїшвілі, 83), Родрігес (Кулач, 73), де Пена (Лєднєв, 46) – Супряга (Антюх, 61).

Голи: Соргіч (9, 63), Угрініч (16)  – Лєднєв (56), Антюх (80), Гармаш (88).

Попередження: Супряга (31), Гармаш (76).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер